VATAN BİLGİSAYAR 13900K-RTX 4080 SİSTEM 69999tl

skandal14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Böyle bir sistem toplamak isteyenler için güzel fiyat mağazaya özel olmasıda güzel olmuş mağazada direkt toplatılabilir.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Emeğinize sağlık. Yılbaşına kadar diğer ürünlerde de indirimler olacağını söylediler. Umarım alabileceğimiz ürünlerde güzel indirim olur.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
70k ya 13600k 4090 toplanır ama bu hem ddr5 32gb, 1tb ssd kingston, sıvı soğutma + kasa, 13900k güzel fiyat, 4090 lı sistem dizmekten taha mantıklı.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
70 bine 1.5-2 sene önce 220 beygir spor araba sattım ben. Hey gidi günler hey. 3 sene önce de eşim aracı vurursa kaybedeceğimiz parayı bilelim diyerek araç kullanmayı öğrensin diye de 12 bine 2000 model klimalı twingo almıştık cep telefonu alır gibi. Bazı ülkerler birkaç senede ne çok değişiyor.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
70 bine 1.5-2 sene önce 220 beygir spor araba sattım ben. Hey gidi günler hey. 3 sene önce de eşim aracı vurursa kaybedeceğimiz parayı bilelim diyerek araç kullanmayı öğrensin diye de 12 bine 2000 model klimalı twingo almıştık cep telefonu alır gibi. Bazı ülkerler birkaç senede ne çok değişiyor.
sen en azından yaşamışsın o zamanları abi biz gibi yeni nesil napsın en ufak hevesim kalmadı ev araba hayal geçinebilecek miyim derdi bile yiyip bitiriyor onbeşimde

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Haklısınız herkes için zor zamanlar. Alım gücü inanılmaz düştü. Fakat dert edinmek yada mutsuz olmak çözüm değil. Çalıştıkça emin ol zaman içinde bir şeyler sahibi oluyorsun. Ekonomi kötü de olsa belli zamanlarda şanslar çıkıyor insanın karşısına. Fakat biraz daha kötü olacak iyileşmeden önce diye düşünüyorum. Doları elbet salacaklar o ara biraz daha kötü olacak fakat her zaman kötü gitmez hiç bir şey. Okulu 10 senede bitiremeyip atılan şu anda hakkı ile bölge sorumlusu olan arkadaşlarım var benim. Hayatınızın bir bölümünün kötü gitmesi yada başarısız olmanız hayatınızın geri kalanının da öyle olacağı anlamına gelmiyor. Morali bozmadan elinizden geleni yapmaya devam. Kendinizi kötü hissederseniz bazı zamanlar aynı şartlara sahip milyonlarca insan olduğunu aklınıza getirin. Şu an hayal ise bazı şeyler çok büyük kısım insana hayal.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Haklısınız herkes için zor zamanlar. Alım gücü inanılmaz düştü. Fakat dert edinmek yada mutsuz olmak çözüm değil. Çalıştıkça emin ol zaman içinde bir şeyler sahibi oluyorsun. Ekonomi kötü de olsa belli zamanlarda şanslar çıkıyor insanın karşısına. Fakat biraz daha kötü olacak iyileşmeden önce diye düşünüyorum. Doları elbet salacaklar o ara biraz daha kötü olacak fakat her zaman kötü gitmez hiç bir şey. Okulu 10 senede bitiremeyip atılan şu anda hakkı ile bölge sorumlusu olan arkadaşlarım var benim. Hayatınızın bir bölümünün kötü gitmesi yada başarısız olmanız hayatınızın geri kalanının da öyle olacağı anlamına gelmiyor. Morali bozmadan elinizden geleni yapmaya devam. Kendinizi kötü hissederseniz bazı zamanlar aynı şartlara sahip milyonlarca insan olduğunu aklınıza getirin. Şu an hayal ise bazı şeyler çok büyük kısım insana hayal.
sözleriniz altın değerinde fakat umutsuzlukta bu çağın sorunu maalesef teşekkür ederim

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Sistem baya dengeli olmuş kasa anakart sıvı soğutma bellek kalitesi falan işlemci ve ekran kartına yakışır sistem az önce tek tek parçaları hesapladım toplan 82kya tekabul etti kesinlikle alınabilir bence keşke web üzerinden de satışı olsa

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri