Vatan Bilgisayar Ayıplı Psu

yusuf02970

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
13.04.2023 fatura tarihli bir powerbost düet 550w 80+ PSU aldım. Diğer parçalarında bugün tamamlanması neticesinde sistemi topladım fakat sistem çalışmadı evde bulunan 2. PC yardımıyla sorunun PSU da olduğunu tespit ettim. Ardından en yakın vatan bilgisayar a giderek ürünün değişimini veya iadesini istedim verilen cevap ürünü prize takmışsınız değişim iade olmaz ürüne elektrik gelmiş ki üründeki sorun elektrik gelmemesi :) ürünün servise gitmesi gerek diyerek ürünü servise kontrolüne gönderdik bu konuyla ilgili daha önce tecrübesi olan varmı farklı ve kısa bir yol varmıdır. varsa nedir bu ürünün servis kontrolünü beklemek zorunda mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,220
Bu durumda bir tecrübem yok ama o güç kaynağını alarak başta hata yapmışsınız. Ürün sıkıntısızdı belki ama o gelen elektrikle bozulmuş bile olabilir. Düşük kalite ürünler bunlar.

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Ürünü internetten mi satın aldın? mağazadan mı?

KS

yusuf02970

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Elektrik tesisatında bir anormallik yoktu hali hazırda çalışan pc vardı soğudum zaten değişim de değil direk iadeye ceviricem bu durum karşısında 14 gün içerisinde iade almaları gerekmez mi sonuçta ürün sim kartlı veya yazılımsal bir ürün değil bide sonuç ne olur sizce daha önce de sistem topladım ilk defa başıma böyle birşey geliyor bi Silkroad bot PC si yapalım dedik pişman ettiler.(teşekkürler bu arada hocam)
5600g
Asus b550 m-a ana kart bir sistem ileride bi 3060 eklerim diye düşünüyorum f/p olarak nasıl bir PC + kasa önerirsiniz eski kasaya toplamaktan da vazgeçtim:)

Ürünü internetten mi satın aldın? mağazadan mı?
İnternet

Genel olarak servisten nasıl bir sonuç gelir illaki sorun yaşayan olmuştur?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,553
Elektrik tesisatında bir anormallik yoktu hali hazırda çalışan pc vardı soğudum zaten değişim de değil direk iadeye ceviricem bu durum karşısında 14 gün içerisinde iade almaları gerekmez mi sonuçta ürün sim kartlı veya yazılımsal bir ürün değil bide sonuç ne olur sizce daha önce de sistem topladım ilk defa başıma böyle birşey geliyor bi Silkroad bot PC si yapalım dedik pişman ettiler.(teşekkürler bu arada hocam)
5600g
Asus b550 m-a ana kart bir sistem ileride bi 3060 eklerim diye düşünüyorum f/p olarak nasıl bir PC + kasa önerirsiniz eski kasaya toplamaktan da vazgeçtim:)

İnternet

Genel olarak servisten nasıl bir sonuç gelir illaki sorun yaşayan olmuştur?
Vatan son zamanlarda bu ürünler ile meşhur oldu ayıplı m2 ayıplı psu pes.

KS

yusuf02970

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Vatan son zamanlarda bu ürünler ile meşhur oldu ayıplı m2 ayıplı psu pes.
Anakart ı da vatandan aldım ismine güvenerek çok şükür onda bir sorun başka bir PSU ile sistemi çalıştırdım win kurdum sorun yok gibiydi

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
"Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılabilmesi için , cayma bildirimin 14 gün içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir."
Üründe gizli kusur bulunmaktadır. Ürünün çalışıp çalışmadığını anlamak için ürünü fişe takmam şarttır.
Ürünün çalışmadığını, farklı bir güç kaynağı takarak tespit ettim. Ürünün bana kusurlu gelmesinden dolayı,
Aynı zamanda bu satın almış olduğum powerboost markasına güvenim kalmamıştır. Ödemeyi yaptığım kartıma iade edilmesini talep ediyorum. Aksi halde yaşamış olduğum durumu Tüketici Hakem Heyetlerine taşıyacağım.
Demeniz yeterli.

KS

yusuf02970

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
"Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılabilmesi için , cayma bildirimin 14 gün içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir."
Üründe gizli kusur bulunmaktadır. Ürünün çalışıp çalışmadığını anlamak için ürünü fişe takmam şarttır.
Ürünün çalışmadığını, farklı bir güç kaynağı takarak tespit ettim. Ürünün bana kusurlu gelmesinden dolayı,
Aynı zamanda bu satın almış olduğum powerboost markasına güvenim kalmamıştır. Ödemeyi yaptığım kartıma iade edilmesini talep ediyorum. Aksi halde yaşamış olduğum durumu Tüketici Hakem Heyetlerine taşıyacağım.
Demeniz yeterli.
Dedim fakat ürünü fişe takmışsınız yanıtı geldi servise gönderimini sağladım şuanda ürün vatanda tekrar gitmeli miyim yoksa direk hakem heyeti mi mantılı yada servis sonucunu mu beklesem kararsız kaldım.

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Ekleme:
Ben vatandan yıllar önce.
AOC, monitör satın aldım. Aldıktan sonra eve geldiğimde 2 tane kocaman ölü pikselin olduğunu gördüm.
Ertesi gün iade-değişim için mağazasına gittiğimde. en az 3-4 ölü piksel olması gerekiyor iade ve değişim için.Size yardımcı olamayacağız dediler, Ben üründe kusurun olduğunu, ve kusurlu bir ürünü kullanmak istemediğimi söylediğimde tekrarladılar.Ben yasal olarak haklarımı ilettikten sonra, Eğer iade almazsanız yapacağım tüm masrafların harcamaların yol masrafları dahil olarak şirketleri tarafından ödeneceğini söylediğimde.
Ne hikmetse monitöre baktılar. "AAaaAa monitörde zaten 4 tane ölü piksel varmış" dediler. ki ben 2 tane olduğuna eminim. Sadece kendilerini iyi niyetli göstermek için yaptılar.
Yine aynı şekilde Yıllar önce şarjlı diş fırçası alıyordum,Yine aynı şube.
Diş fırçasını satın aldım,kasaya gittim ben bunu buradayken açıp kontrol etmek istiyorum.
Yetkili hemen yanıma geldi. beyfendi bunu burada açamazsınız dedi :D
Dedim, zaten ücretini ödediğim ürünü açıyorum. Belki içinde bir kırık var
O da ne Açtım içinde diş fırçasının yedek başlığı yoktu...
Ben gösterdikten sonra bana reyondan başka bi kutunun içinden diğer yedek başlığını verdi.
Eksik olanı yine gitti reyona koydu.
2-3 tane daha olumsuz tecrubem var. O yüzden benim için vatanbilgisayar b-i-t-m-i-ş-t-i-r
(Bu yorum firmaya kesinlikle herhangi bir iftira içermemekte ve kötüleme niteliği taşımamakla birlikte sadece firmanın bana yaşatmış olduğu olumsuz tecrubeleri içermektedir.)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,553
Ekleme:
Ben vatandan yıllar önce.
AOC, monitör satın aldım. Aldıktan sonra eve geldiğimde 2 tane kocaman ölü pikselin olduğunu gördüm.
Ertesi gün iade-değişim için mağazasına gittiğimde. en az 3-4 ölü piksel olması gerekiyor iade ve değişim için.Size yardımcı olamayacağız dediler, Ben üründe kusurun olduğunu, ve kusurlu bir ürünü kullanmak istemediğimi söylediğimde tekrarladılar.Ben yasal olarak haklarımı ilettikten sonra, Eğer iade almazsanız yapacağım tüm masrafların harcamaların yol masrafları dahil olarak şirketleri tarafından ödeneceğini söylediğimde.
Ne hikmetse monitöre baktılar. "AAaaAa monitörde zaten 4 tane ölü piksel varmış" dediler. ki ben 2 tane olduğuna eminim. Sadece kendilerini iyi niyetli göstermek için yaptılar.
Yine aynı şekilde Yıllar önce şarjlı diş fırçası alıyordum,Yine aynı şube.
Diş fırçasını satın aldım,kasaya gittim ben bunu buradayken açıp kontrol etmek istiyorum.
Yetkili hemen yanıma geldi. beyfendi bunu burada açamazsınız dedi :D
Dedim, zaten ücretini ödediğim ürünü açıyorum. Belki içinde bir kırık var
O da ne Açtım içinde diş fırçasının yedek başlığı yoktu...
Ben gösterdikten sonra bana reyondan başka bi kutunun içinden diğer yedek başlığını verdi.
Eksik olanı yine gitti reyona koydu.
2-3 tane daha olumsuz tecrubem var. O yüzden benim için vatanbilgisayar b-i-t-m-i-ş-t-i-r
(Bu yorum firmaya kesinlikle herhangi bir iftira içermemekte ve kötüleme niteliği taşımamakla birlikte sadece firmanın bana yaşatmış olduğu olumsuz tecrubeleri içermektedir.)
Bu yüzden gaming gen amazon yada kazık bile olsa itopya

KS

yusuf02970

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu yüzden gaming gen amazon yada kazık bile olsa itopya
Fiziki mağaza ağı var diye aldım valla hocam sorun çıkarsa çözüm kolay olur diye daha beter oldu belki saydığınız markalardan herhangi birini tercih etsem bayram sonrasına kalmazdı :(

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,553
Fiziki mağaza ağı var diye aldım valla hocam sorun çıkarsa çözüm kolay olur diye daha beter oldu belki saydığınız markalardan herhangi birini tercih etsem bayram sonrasına kalmazdı :(
Gaming gen fiziksel mağazası var aynı şekilde itopyaninda

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Amazondan şaşma. Arkadaşım 1 sene kullandığı kulaklığı bakima yolladı yenisini gönderdiler:D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri