video atıldıktan 1 saat sonra girdim genede internetten alamıyordum sorun bendemiydiAnladığım kadarıyla İnternet sitesinde bitmiş hocam mağazada stok vardır daha
Hızlı bitmiştir hocam bende alıcağım aynı sistemden para bekliyorum mağazadan al daha hızlı alırsınız daha iyi olurvideo atıldıktan 1 saat sonra girdim genede internetten alamıyordum sorun bendemiydi
anladım teşekkürlerHızlı bitmiştir hocam bende alıcağım aynı sistemden para bekliyorum mağazadan al daha hızlı alırsınız daha iyi olur
evet tükenmemiş şimdi vatanı aradım fakat nasıl alındığını anlamadım isterseniz yönlendirebilirim dediO kadar Stok hemen bitmez bişey vardır yavaş yavaş açılır takip edin stokları
Site çökmüştürevet tükenmemiş şimdi vatanı aradım fakat nasıl alındığını anlamadım isterseniz yönlendirebilirim dedi
Ayn baktım tükenmiş 500 stok hazıra dağ dayanmaz 1000 stok olsa internet de yine biter bizde bilgisayar sektörü hiç bitmezevet tükenmemiş şimdi vatanı aradım fakat nasıl alındığını anlamadım isterseniz yönlendirebilirim dedi