KalmıştırMerhaba, Pc hocası yeni sistemi internette tükenmiş gözüküyor, Yarın sabah Vatan'a gitsem stok kalmış mıdır sizce?
Bütün vatan da olurHer şehirde olacak mı peki
Videoda genelleme yapılmış bence heryere dağıtılmıştır.Her şehirde olacak mı peki
Sagolun bu bilgi içinHocam, Vatan Bilgisayar'ı telefonla ararsan adresine teslim sipariş geçebiliyorsun. Az önce ben sipariş verdim. Sırf haber vermek için üye oldum.![]()
reis mesai saatleri doldu aradım da ne şanssızımHocam, Vatan Bilgisayar'ı telefonla ararsan adresine teslim sipariş geçebiliyorsun. Az önce ben sipariş verdim. Sırf haber vermek için üye oldum.![]()
Bence ellerinde denilenden biraz daha fazla stok olabilir. Sabah saat 9da ilk işin aramak olsun.reis mesai saatleri doldu aradım da ne şanssızım
öyle yapıcam şuan mağazalarına baktım haritadan oranın numarasını arıyorum bekliyorum bakalımBence ellerinde denilenden biraz daha fazla stok olabilir. Sabah saat 9da ilk işin aramak olsun.![]()
14000 TL alan herkese hayırlı olsun ben aldımFiyat nedir acaba sistemin tükendigi icin gostermiyo
@Sahuraka
tesekkur ederim bugun gidip bakıcam14000 TL alan herkese hayırlı olsun ben aldım
hangi ilde baktınız acaba Bursa'da bakıcamMağazalarda da yok
İnternetten bakıyorlar stok bitmiş diyorlar anlamadim
hic stok kalmadıgını soylediler maalesef :/Denizli de baktım