- Tepki
- 5
Güncel deyilmi yani ben şimdi düşük bi işlemci bulup anakartımı güncelleyecegim anlamadım böyle sacmalıkmı olur yaaDemonte ise sanmıyorum
Güncel deyilmi yani ben şimdi düşük bi işlemci bulup anakartımı güncelleyecegim anlamadım böyle sacmalıkmı olur yaaDemonte ise sanmıyorum
Olur çünkü siz demonte istemişsiniz saçma değil adam kutuda nasıl gelirse öyle gönderir arayin belirtin bios update yaparmisiniz elimde islemci yok diyin yapip gonderirlerGüncel deyilmi yani ben şimdi düşük bi işlemci bulup anakartımı güncelleyecegim anlamadım böyle sacmalıkmı olur yaa
Tamam bakalım yarın arayayım teşekkürlerOlur çünkü siz demonte istemişsiniz saçma değil adam kutuda nasıl gelirse öyle gönderir arayin belirtin bios update yaparmisiniz elimde islemci yok diyin yapip gonderirler
12 nesil işlemcileri destekler diyor güncellemeye genede gerek varmıOlur çünkü siz demonte istemişsiniz saçma değil adam kutuda nasıl gelirse öyle gönderir arayin belirtin bios update yaparmisiniz elimde islemci yok diyin yapip gonderirler
ben telesatıştan aldım da montaj hizmeti otomatik olarak mı geliyor biz söylicez miMerhaba, Pc hocası yeni sistemi internette tükenmiş gözüküyor, Yarın sabah Vatan'a gitsem stok kalmış mıdır sizce?