Vatan Bilgisayar Sorunu Ve Pch-F7 Sistem Hakkında

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay kadar önce de benzeri bir konu açmıştım yaşanan olayları sırayla anlatacağım.
bilgisayarı 5 mayıs tarihinde ödemesini yapıp siparişini verdim. Sistem uzun bir bekleyişin ardından 18 Mayıs tarihinde elime ulaştı.
18 Mayıs'ta işletim sistemini kurduktan sonra bilgisayar görüntü vermediği için ekran kartı arızası olduğunu düşünüp en yakın Vatan Bilgisayar şubesine götürdüm.
Vatan Bilgisayar şubesinde saat 17:00'ı geçtiği için işlem yapılmayacağını sonraki günün 19 Mayıs olduğu için ve akabinde ki 20 ve 21 Mayıs'ın Cumartesi ve Pazar olduğu için işlem yapılmayacağını bilgisayarı 22 Mayıs pazartesi getirmem gerektiğini söylediler. 22 Mayısta bilgisayarı götürdüm sorunlarını anlatıp hızlıca değişim olmayacaksa iadesini talep ettim fakat teknik serviste incelemesi olmadan iade yada değişim olmayacağını söylediler.
Bu söylemleri üzerine o zaman aynı ürünlerle bire bir değişim talebinde bulunduğumu ilettim. Sistemin incelemesini yaptılar ve işlemci, anakart ve ekran kartını teknik servise yollamak üzere teslim alıp kalan parçaları bana geri verdiler.
Şuanda da 21 Haziran'a girmiş bulunuyoruz sistemin siparişinin üzerinden 1,5 ay teknik servise parçaları göndermemin üzerinden ise 1 ay ve 22 iş günü geçmiş bulunmakta. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda konuyla ilgili ana merkeze mail attıklarını dönüş beklemem gerektiğini söylediler. 22 iş günü geçmesine rağmen hala daha ilerleme kaydedilemiyordu. Ürünü sıfır 6 taksitle aldığımı 2. taksidi ödediğimi ve 3. süne yaklaştığımızı artık mağduriyetin oluştuğunu ve verilen sürenin de üzerine çıktığımız için ürünün Vatan Bilgisayar içinde teknik servisten yanıt beklemeden değişmesini istesem de bu isteğim yerine getirilmedi.
Velhasıl kelam bu yazıyı uyarı amaçlı Vatan Bilgisayar üzerinden birşey almayı düşünenler için yazıyorum
Ürünü almadan önce 2 kere değil 20 kere düşünmenizi tavsiye ederim özellikle hazır sistem alıyorsanız.

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
çok geçmiş olsun gerçekten kötü bi durum.

Secc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bende de benzer sorun oluştu ekran kartı 10 günde değişti ama işlemci yurt dışına çıkıyor 1 ay sürdü 1 üst model yolladılar ama ürünü sabah 10 aksam 7 arasında pazar hariç almak zorundalar o konuda merkeze şikayette bulunabilirsin

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bende de benzer sorun oluştu ekran kartı 10 günde değişti ama işlemci yurt dışına çıkıyor 1 ay sürdü 1 üst model yolladılar ama ürünü sabah 10 aksam 7 arasında pazar hariç almak zorundalar o konuda merkeze şikayette bulunabilirsin
valla hocam müşteri hizmetlerine sordum onlarda aynı şeyi söylediler.

Secc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
valla hocam müşteri hizmetlerine sordum onlarda aynı şeyi söylediler.
Sorun işlemcinin yurt dışına gitmesi zaten ve sanırım ellerinde aynı işlemci yok o yüzden uzun sürdü o kadar beklemişsin -2-3 güne hallolur bence sadece müşteri hizmetlerini sıkıştır

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
telefona mesaj geliyor şuanda sadece ekran kartının teknik serviste olduğu yazıyor muhtemelen dediğin gibi yurtdışına çıkıyor ürünler. Şöyle bi sıkıntı var önümüzdeki hafta bayram ve bu hafta ürünleri alamazsam muhtemelen Temmuz'un 3'üne kadar bekleticekler.

Secc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
telefona mesaj geliyor şuanda sadece ekran kartının teknik serviste olduğu yazıyor muhtemelen dediğin gibi yurtdışına çıkıyor ürünler. Şöyle bi sıkıntı var önümüzdeki hafta bayram ve bu hafta ürünleri alamazsam muhtemelen Temmuz'un 3'üne kadar bekleticekler.
O konuda haklısın bu hafta alamazsan 9 gün beklersin

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
en fazla 1ay ellernde durabilir diye biliuorum

Secc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Öyle olduğunda iade veya değişim hakkını kullanıyorsun o da en az 1 ay sürer sıkıntı her türlü yani bu hafta istiyorum de diret

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
müşteri hizmetlerine söyledim bu hafta hatta bugün istediğimi merkeze mail attıklarını yapacak başka birşeylerinin olmadığını söylediler. Sıfır aldığım parçanın değişimi için teknik servis sürecini beklemem çok anlamsız geliyor.

Secc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
müşteri hizmetlerine söyledim bu hafta hatta bugün istediğimi merkeze mail attıklarını yapacak başka birşeylerinin olmadığını söylediler. Sıfır aldığım parçanın değişimi için teknik servis sürecini beklemem çok anlamsız geliyor.
Haklısın ama üretici firma olmadığı için sistem bu şekilde işliyor maalesef

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Konuya ekleme yapayım 21 Haziran'da mail gönderdiklerini söylediler.23 Haziran cuma günü aradığımda hala cevap gelmediğini ilettiler. 26 haziran yani bugün aradığımda gönderilmiş herhangi bir mail olmadığını söyledi müşteri hizmetleri. Artık dalga mı geçiyorlar kendi aralarında ne yapıyorlar bilmiyorum fakat tüketici haklarına başvuru yapıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri