Vatan Bilgisayarın Paramı Geri Vermemesi

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Daha öncesinde de vatan bilgisayardan internetten siparişlerim olmuştu. Başlıktanda az çok anlaşılacağı gibi, İnternetten "vatan bilgisayar güvenilirdir heralde sonuçta kaç senedir bu piyasadalar" diyerek sipariş vermiştim. fakat sonrasında üründen vazgeçip müşteri temsilcisiyle beraber ürünü iptal ettik. 2 haftadan beridir paramı geri vermemekte ısrarcı oyalayıcı hareketler sergiliyorlar. THH başvurdum fakat malumunuz türkiye ekonomisinde para erimesi gibi bir durum oluşursa dava da açacağım. şikayetvar a da yazdım. diğer forumlara da yazacağım. ve hatta önümüzdeki haftaiçi de paramı geri vermezler ise video çekeceğim. yaptıkları dolandırıcılıktır.

Daha öncesinde sipariş verdiğim işlemci ramleri vs. de bu leş firma yüzünden test edemiyorum. Haliyle 14 gün iade hakkımıda kaybetmiş olacağım.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Daha öncesinde de vatan bilgisayardan internetten siparişlerim olmuştu. Başlıktanda az çok anlaşılacağı gibi, İnternetten "vatan bilgisayar güvenilirdir heralde sonuçta kaç senedir bu piyasadalar" diyerek sipariş vermiştim. fakat sonrasında üründen vazgeçip müşteri temsilcisiyle beraber ürünü iptal ettik. 2 haftadan beridir paramı geri vermemekte ısrarcı oyalayıcı hareketler sergiliyorlar. THH başvurdum fakat malumunuz türkiye ekonomisinde para erimesi gibi bir durum oluşursa dava da açacağım. şikayetvar a da yazdım. diğer forumlara da yazacağım. ve hatta önümüzdeki haftaiçi de paramı geri vermezler ise video çekeceğim. yaptıkları dolandırıcılıktır.
Knedilerine posta atın

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Alışverişi nasıl yaptınız? KK veya banka kartı ise "harcama itirazı" yapmayı unutmayın.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Bende aynı durumdayım. Ürün aldım sonra birkaç saat sonra iptal ettim ama paramı iade etmediler. Uyanık olsun herkes

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri