35.000-45.000 TL Vatan PC Çalışanları Kendi Tanıdıklarını Öne Aldı

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
İşlemci
14400f
Ekran Kartı
4070s
Goat V4 için mağazada 3. Sıradayken ve liste tutulmuşken toplama kısmındaki eleman listeden tanıdıklarının ismini öne aldı ve bizi geriye attı. Mağdur edildik, bu şekilde mi çalışılıyor bilmiyorum ama çok yazık. Ayrıca story atılmadan stok bitti dediler.

jeynz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bostancıda kavga çıktı arkadasima aldircakym 32.750den anakart stok yok dedi 37bin dedi ozellestirme yaprak dedi laf etmis çıktım Allah belalarini versin 5 aydir bekliyoruz

hkn345

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bostancıda kavga çıktı arkadasima aldircakym 32.750den anakart stok yok dedi 37bin dedi ozellestirme yaprak dedi laf etmis çıktım Allah belalarini versin 5 aydir bekliyoruz
Stok yoksa nasıl özelleştirme yapıyorlar. Anakart stoğu bitmiş ise komple sistem kapalı olması lazım.

Gökhan SZDNLYN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben 2. Sıradayım bendensonraki adamın aldığı sistemi ben alamadım 1. Sıradaki adam alamadı bu nasıl bir rezillik!! Levent vatanda 3 sıradaki adamın işlemini yapan personel hızlı benimki uyuşuk diye ben sistem alamıyorum saçmalığa bak!!!

KS

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Kocaeli Özüer AVM

Ben 2. Sıradayım bendensonraki adamın aldığı sistemi ben alamadım 1. Sıradaki adam alamadı bu nasıl bir rezillik!! Levent vatanda 3 sıradaki adamın işlemini yapan personel hızlı benimki uyuşuk diye ben sistem alamıyorum saçmalığa bak!!!
Öne adam alıyorlar, başka açıklaması yok.

Her yerden şikayet edeceğim, şikayet var'a yazacağım.

PCH elinden geleni yapmış ama böyle mağduriyet olamaz. Listeyi istesim fotoğraf çekmek için, 7 tane sattılar 3. Sıradaki bana 1 tane vermediler. Rezillik diz boyu cidden.

Gökhan SZDNLYN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Elime parçaları verip kasaya gönderip satışa kapatıldı diyorlar böyle bir saçmalık nasıl olur anlamıyorum bana Stok verip satmıyorum nasıl diyorsun arkadaş rezalet gece 12 de gelip bekledik boşuna

KS

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Elime parçaları verip kasaya gönderip satışa kapatıldı diyorlar böyle bir saçmalık nasıl olur anlamıyorum bana Stok verip satmıyorum nasıl diyorsun arkadaş rezalet gece 12 de gelip bekledik boşuna
İyi parçaları vermişler burada çoğuna kağıt verip yolladılar ama alamadıktan sonra ne çare. Bakalım Taner bey ilgilenecektir, elinden gelenin en iyisini yapmış sağolsun ama vatan çalışanlarının bu yaptığı gerçekten insanlığa sığmaz.

Gökhan SZDNLYN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İyi parçaları vermişler burada çoğuna kağıt verip yolladılar ama alamadıktan sonra ne çare. Bakalım Taner bey ilgilenecektir, elinden gelenin en iyisini yapmış sağolsun ama vatan çalışanlarının bu yaptığı gerçekten insanlığa sığmaz.
Parçayı verse ne olur elimizde kart ödeme alın diyoruz Stok kapandı diyor arkadaş bana parçalarımı vermişsin kasada bekletiyorsun sonra sana verdiğim parçayı başkasına sattım siyorsun saçmalıl rezalet sistemsizlik....

o saat 12de beklemeye başlayan arkadaş mutlaka ulaşsın taner beye. yardımcı olur diye düşünüyorum.
Sorma çocuğa üzüldüm valla ağladı gitti çocuk.

Goat Mağduru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Antalya Vatan'da da durum farklı değildi. PC Hocasının paylaşımı yapmadan stok bitti denildi. Sonra itiraz edilince 4060Ti 16 GB'lık sistem var denildi. Önümdeki zatı muhteremin 20 dakika boyunca monitör seçmesini bekledim. Monitör seçemeyince 2. kasa açılmasını talep ettik, sağa sola söyler gibi yaptılar, 2-3 dakika sonra da stok bitti dendi. Tam bir rezaletti. Bir de Sahibinden'e girin hemen ilanlar düşmeye başlamış. Ne kadar aç gözlü varsa hemen alıp paylaşmışlar. Yazık...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri