17.000-20.000 TL Vatan Teknosa Sistem Öneri

ShamAdolf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 5 5600
Ekran Kartı
rx6700 xt
Arkadaşlar merhaba,hazır sistem alacağım ama mağazadan teslim veren yerlerden(Vatan,Teknosa)
bu sistemi rx6700xt ve ryzen 5 5600 olduğu için beğendim.Diğer parçaları nasıl,sizce alınırmı?

soniq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Arkadaşlar merhaba,hazır sistem alacağım ama mağazadan teslim veren yerlerden(Vatan,Teknosa)
bu sistemi rx6700xt ve ryzen 5 5600 olduğu için beğendim.Diğer parçaları nasıl,sizce alınırmı?
amd ekran kartlarından çok anlamıyorum ama https://www.vatanbilgisayar.com/amd...0-3060ti-3070-500gb-1tb-2tb-ssd-16gb-ram.html ekran kartı 3060 ti işlemci r5 5600 yapıp alınabilir diye düşündüm

KS

ShamAdolf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

soniq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hocam gigabyte 3060 ti windforce ekran kartları çok önerilmiyor diye biliyorum.
Bu arada rx6700xt 3070 kafa kafaya diye duydum hocam ben
dediğim gibi AMD kartları bilmiyorum biraz araştırıp tekrar döneceğim sana ben

soniq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hocam oncelikle arastırdıgım cogu yerde rtx in başınızı ağrıtmayacagından bahsediliyor amd ekran kartları daha sorunlu kalıyor aynı zamanda rtx ve bircok teknolojiyi ele aldıgımızda 3070 daha iyidir fakat 20kya 3070 bulmak cok zor. öte yandan benim sana attıgım sistemde 3060 ti var eğer rtx teknolojisi illa gerekli değil diyorsan rx 6700xt daha mantıklı olucaktır. daha sonra senin attıgın linki biraz daha inceleyeyim dedim ama komedi bir şey gördüm fotografta koskocaman rtx yazıyor ama ekran kartı amd ? bu konuyu anlayamadım. ki bence teknosadan almak ne kadar mantıklı karar veremedim. dlss 3.0 ile birlikte 4060lı bir sistem bakayım dedim sonuc olarak sadece oyun icinse dlss 3.0 farkını ortaya koyacaktır https://www.vatanbilgisayar.com/int...-2x-black-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html ama dlss olmadan rx6700xt cok daha iyi tabikide. ama dediğim gibi ben teknosaya güvenemedim nedense bu yüzden vatan hazır oem sistemlerden 4060 yada 3060 ti isini gorucektir 4060 teknolojisi baska tabi. son olarak ben olsam amd almazdım

KS

ShamAdolf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam oncelikle arastırdıgım cogu yerde rtx in başınızı ağrıtmayacagından bahsediliyor amd ekran kartları daha sorunlu kalıyor aynı zamanda rtx ve bircok teknolojiyi ele aldıgımızda 3070 daha iyidir fakat 20kya 3070 bulmak cok zor. öte yandan benim sana attıgım sistemde 3060 ti var eğer rtx teknolojisi illa gerekli değil diyorsan rx 6700xt daha mantıklı olucaktır. daha sonra senin attıgın linki biraz daha inceleyeyim dedim ama komedi bir şey gördüm fotografta koskocaman rtx yazıyor ama ekran kartı amd ? bu konuyu anlayamadım. ki bence teknosadan almak ne kadar mantıklı karar veremedim. dlss 3.0 ile birlikte 4060lı bir sistem bakayım dedim sonuc olarak sadece oyun icinse dlss 3.0 farkını ortaya koyacaktır https://www.vatanbilgisayar.com/int...-2x-black-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html ama dlss olmadan rx6700xt cok daha iyi tabikide. ama dediğim gibi ben teknosaya güvenemedim nedense bu yüzden vatan hazır oem sistemlerden 4060 yada 3060 ti isini gorucektir 4060 teknolojisi baska tabi. son olarak ben olsam amd almazdım
hocam bende biraz araştırdım kapakta rtx kalması benide biraz korkuttu ama PC hocası incelediği için bi arada kaldım ama bugün vatana gidip stoklar hakkında bilgi alacağım eğer bulabilirsem 3060 ti lı bi sistem bulmaya çalışacağım.

inceleme videosu bu

KS

ShamAdolf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam peki ryzen 5 5500 ile 3060 ti darboğaz yaparmı?

DenizMarines

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Alınır sorun yok bende rx6600 R5 5600x var ekran kartı gayet güçlü 12 GB olması çok çok iyi

KS

ShamAdolf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alınır sorun yok bende rx6600 R5 5600x var ekran kartı gayet güçlü 12 GB olması çok çok iyi
hocam ekran kartının ve işlemcinin iyi olduğunu biliyorum fakat PSU beni çok tedirgin etti

çok yüksek olmaz işlemci bazlı oyunlarda sıkıntı yaşarsın bitek detroit falan en azından ben detroitte yaşıyorum ara sıra
tamam hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

DenizMarines

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam ekran kartının ve işlemcinin iyi olduğunu biliyorum fakat PSU beni çok tedirgin etti

tamam hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
Dediğin bi bilinmeyen bir marka çok fazla da önemli değil bu fiyata ayrı ayrı toplasan daha fazla para eder ben 29 bine fln topladım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri