Yardım Vatanbilgisayar İade Sorunu Yardım :(

Parzil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba vatanbilgisayara iade değişim raporunu sundum
faturadaki kişiyi istediler istanbulda bir mağazaya imza verdi ben işlem yapabilmem için.
ancak şimdide 2.sorun var onaylama süreci bekletiyorlar beni şimdi asıl sorum şu

Msı rtx 3070 ti vardı o serviste bırakıldı bana 17.600tl lik kupon verebiliyorlar iade parasını vermiyorlar
fatura sahibine verilir o para diyorlar fakat ben zaten gerekli tüm işlemler için imza aldım onun adına ben işlem yapıyorum
yasal olarak

onay süreci bugün bitmez ise eğer kuponu almazsam vatandaki webe özel kampanyaları kaçırıcam kuponun da bir anlamı kalmicak
ben bu süreçte ne olur ne olmaz diye kredi kartımla satın aldım indirimli ürünü internet üzerinden
benim bu parayı direk almam gerekiyor fatura sahibine parayı size atsınlar siz bana gönderim sağlayın diyorum bana atmasınlar diye diretiyor
tuhaf bir durumla karşı karşıyayım yardımınıza ihtiyacım var ne yapabiliirm ?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,478
Merhaba vatanbilgisayara iade değişim raporunu sundum
faturadaki kişiyi istediler istanbulda bir mağazaya imza verdi ben işlem yapabilmem için.
ancak şimdide 2.sorun var onaylama süreci bekletiyorlar beni şimdi asıl sorum şu

Msı rtx 3070 ti vardı o serviste bırakıldı bana 17.600tl lik kupon verebiliyorlar iade parasını vermiyorlar
fatura sahibine verilir o para diyorlar fakat ben zaten gerekli tüm işlemler için imza aldım onun adına ben işlem yapıyorum
yasal olarak

onay süreci bugün bitmez ise eğer kuponu almazsam vatandaki webe özel kampanyaları kaçırıcam kuponun da bir anlamı kalmicak
ben bu süreçte ne olur ne olmaz diye kredi kartımla satın aldım indirimli ürünü internet üzerinden
benim bu parayı direk almam gerekiyor fatura sahibine parayı size atsınlar siz bana gönderim sağlayın diyorum bana atmasınlar diye diretiyor
tuhaf bir durumla karşı karşıyayım yardımınıza ihtiyacım var ne yapabiliirm ?
Vekaleti üzerinize aldıysanız parayı size vermeleri gerek

KS

Parzil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
aldım aradılar işlem yapabilirsiniz dediler bu parayı vermezlerse internetten satın aldığım ekran kartını iptal etmek zorunda kalıcam bugün de son gün eğer ben bugün alamazsam webden muhtemelen 17500 kupon ile bir cacık alamicam gibi duruyor hocam

parayı sadece fatura ismine ait bir ibana atabiliriz diyorlar onuda kabul etmiyor fatura sahibi

Tranquillo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kendinize ait olan iban belirtin, o şekilde ödeme yaparlar.

KS

Parzil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kendinize ait olan iban belirtin, o şekilde ödeme yaparlar.
söyledim hocam fatura sahibi dışında ödeme yapılmaz diyorlar vatanbilgisayar telefondan konuşunca tam tersi kimsenin kimseden haberi yok tövbe ettim birdaha bu firmayla çalışmicam.

Tranquillo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
söyledim hocam fatura sahibi dışında ödeme yapılmaz diyorlar vatanbilgisayar telefondan konuşunca tam tersi kimsenin kimseden haberi yok tövbe ettim birdaha bu firmayla çalışmicam.
Zaten fatura sahibi siz değil misiniz ? Anlamadım ben.

Tranquillo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer güvendiğiniz birisi ise, size gelen parayı ibandan atar. Vatan bilgisayar böyledir, işi yokuşa sürer hep.

KS

Parzil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Eğer güvendiğiniz birisi ise, size gelen parayı ibandan atar. Vatan bilgisayar böyledir, işi yokuşa sürer hep.
sorun şu ki kişi bana gelmesin para diyor diretiyor bende istemiyorum çok fazla bunalttı beni vatan

KS

Parzil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
yokmu konuyla alakalı yardımcı olucak vatanda çalışan birisi olsada olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri