Vatanbilgisayar Sistemleri

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Arkadaşlar Bu Sistemde Kasayı Yenileyip Ekran Kartını Tuf Gaming Yapıp Bu Sistemi Almak İstiyorum İyimidir Vatandan
Alabilirim Sadece Başka Site Degilde Vatanda Öneriniz Varmı

Sistem:https://www.vatanbilgisayar.com/int...60oc12g-prime-b660-plus-wd500gb-ssd-16gb.html
Vatan gibi yerlerden sistem önermem hocam kazık zaten eğer illa almak lazım diyorsanız kasayı COOLER MASTER MASTERBOX MB511 650W 80PLUS BRONZE ARGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA almalısın.

KS

iBetaAhmet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Vatan gibi yerlerden sistem önermem hocam kazık zaten eğer illa almak lazım diyorsanız kasayı COOLER MASTER MASTERBOX MB511 650W 80PLUS BRONZE ARGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA almalısın.
Magazası Oldugu İçin Daha Rahat Olur Diye Düşünüyorum Zaten Kasayı Geliştiricem Derken Ondan Bahsediyodum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Sistemlerden pek anlamam ama cidden pahalı bu. İstanbulda yaşıyosanız gaminggen mağazasına gidebilirsiniz. Vatan çok kazık geçen arkadaşıma 1000 liralım kulaklığı 2000 liraya satmışlar…

KS

iBetaAhmet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar Böyle Bi Kasa Buldum Bu Nasıl

Sistemlerden pek anlamam ama cidden pahalı bu. İstanbulda yaşıyosanız gaminggen mağazasına gidebilirsiniz. Vatan çok kazık geçen arkadaşıma 1000 liralım kulaklığı 2000 liraya satmışlar…
Hocam Trabzonda Oturuyorum İstanbulda Otursam Sorun Yok Zaten Gider Alırım Direck

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar Böyle Bi Kasa Buldum Bu Nasıl

Hocam Trabzonda Oturuyorum İstanbulda Otursam Sorun Yok Zaten Gider Alırım Direck
İnternetten alsanız sorun olmaz bence ya. 3000 lira felan fazla verene kadar 3000 liraya monitör veya ekipman alırdım ben

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
KS

iBetaAhmet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
vatan sitesini önermem evet mağazaları falan var ama KAZIK denilince akla ilk gelenlerden

bide bütce belirtirseniz
20kya Kadar Var Vatan Olmasının Sebebini Yazmıssın Zaten İtopya Da Olabilir Zorlasam Sİnerji Onun Dışında Diger Yerlere Pek Güvenmiyorum

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
20kya Kadar Var Vatan Olmasının Sebebini Yazmıssın Zaten İtopya Da Olabilir Zorlasam Sİnerji Onun Dışında Diger Yerlere Pek Güvenmiyorum
gamingentr diğerlerinden daha güvenilirler. kendimde baya alısveris yaptım 1 sorunla karsılasmadım kargolamaları efsane

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Ne açıdan güvenmiyorsunuz ben 10 senedir PC ile uğraşıyorum çokça sistem aldım vs neredeyse bütün siteleri denedim bugüne kadar büyük hiçbir sorun yaşamadım

KS

iBetaAhmet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ne açıdan güvenmiyorsunuz ben 10 senedir PC ile uğraşıyorum çokça sistem aldım vs neredeyse bütün siteleri denedim bugüne kadar büyük hiçbir sorun yaşamadım
Sistemi Ben Almicam Bana Bi Akrabam Alıcakda Eski Kafa Ben Zaten Biliyorum Onların Güvenilir Oldugunu

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Sistemi Ben Almicam Bana Bi Akrabam Alıcakda Eski Kafa Ben Zaten Biliyorum Onların Güvenilir Oldugunu
Hehe büyük sorunu. Allahtan 5-6 sene öncesinde bu sorunu tamamıyla atlattım ben, umarım vatan harici ikna edersiniz. Gamers Arena vardı teknosada onlar daha uygundu glb

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
3070 sistem
3060 Tİ PLUS parcaların hepsi kalitelidir

KS

iBetaAhmet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hehe büyük sorunu. Allahtan 5-6 sene öncesinde bu sorunu tamamıyla atlattım ben, umarım vatan harici ikna edersiniz. Gamers Arena vardı teknosada onlar daha uygundu glb
Teknosaya İkna Ederim Varsa

3070 sistem
3060 Tİ PLUS parcaların hepsi kalitelidir
Fena Degil Bunlarda Dedigimim Gibi Zor Ama Denicem Zaten Haziranda Alcaz O Zamana Kadar Ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri