sadece psu da değil bir çok üründe var indirim ihtiyacı olan değerlendirsin
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hakkatten baya iyi indirimler var arc a750 5698 tl en düşük piyasada 6300 tl
Ekli dosyayı görüntüle 17401
hayırlı olsun ne aldınben ram ve psu ihtiyacı mı karşıladım yaklaşık 4000TL kardayım
hayırlı olsun ne aldın
aynen bende beklemiyordumvatanın indirim yapmasını sasırdım
teşekkürler bide konuyu açtığımda paylaştığım psu
bide aşağıdaki kasayıda almayıı düşünüyorumXPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER HAF 700 EVO 3x120mm- 2x200mm ARGB FANLI SİYAH FULL TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER HAF 700 EVO 3x120mm- 2x200mm ARGB FANLI SİYAH FULL TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
teşekkürlerhayırlı olsun hocam
ben anlamadım herkes indirime tutuştu birden bayram değil seyran değil
Vatanin en son indirim yaptigini 2016 da hatirliyorum onda da telefon almistimvatanın indirim yapmasını sasırdım
iyi gunlerde kullanteşekkürler bide konuyu açtığımda paylaştığım psu
bide aşağıdaki kasayıda almayıı düşünüyorumXPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER HAF 700 EVO 3x120mm- 2x200mm ARGB FANLI SİYAH FULL TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER HAF 700 EVO 3x120mm- 2x200mm ARGB FANLI SİYAH FULL TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
önce bındırım sonra ındırım yapıyorlar 3 5 parcada guzerl fıyat oluyorVatanin en son indirim yaptigini 2016 da hatirliyorum onda da telefon almistim
teşekkürleriyi gunlerde kullan
önce bındırım sonra ındırım yapıyorlar 3 5 parcada guzerl fıyat oluyor![]()
üst seviye fiyatı yüksek şeylere inan bakmıyorum bıle yüzdelik ındırımden kaynaklı piyasadan 500 1500 tl arasında ucuz olabılır fakat düşük burce parcalarda taş çatlasın 100 tl oynuyor ki ne anladım ben o işten...teşekkürler
dostum vatandan beklenilmeyecek derecede çok üründe ve de indirimler gerçekten indirim
en indirim yapılmayacak ürünlerdden biri neredeyse 1000 TL daha ucuz piyasaya göre
Ekli dosyayı görüntüle 17411
bu bi matematik meselesi vatan bir çok üründe %15 indirim yapmış diyelim ki 3000TL lik bi üründe indirim 450 TL oluyor piyasada ise 2850 bile olsa 300 TL indirim olurüst seviye fiyatı yüksek şeylere inan bakmıyorum bıle yüzdelik ındırımden kaynaklı piyasadan 500 1500 tl arasında ucuz olabılır fakat düşük burce parcalarda taş çatlasın 100 tl oynuyor ki ne anladım ben o işten...
yok mesele bu değil zaten koydukları ürünlere yüzdelik indirim uygulanınca bile piyasa fiyatına denk geliyor. 1k 2k 3k lık ürünlerın normal piyasa fiyatıyla arasında 100 200 tl oynadıktan sonra ne anladım o ındırımden. bak mesela şu iki ürüne ındırım var derimbu bi matematik meselesi vatan bir çok üründe %15 indirim yapmış diyelim ki 3000TL lik bi üründe indirim 450 TL oluyor piyasada ise 2850 bile olsa 300 TL indirim olur
yüksek seviye ürünlerde genelde piyasa çok birbirine yakın oluyor orada %15 indirim yapılınca mesela 10000 liralıkta 1500TL oluyor indirimin büyüklüğü
3000TL lik üründe 1500 TL lik indirim beklemek biraz abes olur
teşekkürler
dostum vatandan beklenilmeyecek derecede çok üründe ve de indirimler gerçekten indirim
en indirim yapılmayacak ürünlerdden biri neredeyse 1000 TL daha ucuz piyasaya göre
Ekli dosyayı görüntüle 17411