Vatandan Aldığım Kart Onaylanmadı Hala Stok Bitti Diyorlar

GONENNNN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
3 gün önce falan sipariş verdim. Hala onaylanmadı bile aradan kaç gün geçti müşteri hizmetlerini aradım stok olmadığını söyledi ardından siteye girdim baktım kartın fiyatı 12.300 civarı olmuş :d. Ya iade olur ya da muadili bir kartı göndeririz dediler ya da stok durumunu beklersiniz gibisinden konuştu. Ne yapmam gerekiyor bu durumda yarın arayacaklarmış bir de beni
büyük ihtimal daha kötü bir ekran kartı söylerler diye düşünüyorum çünkü aynı kartın ASUS olanı 12.5k Ekran görüntüsü 2024-09-01 181321.png

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
753
''Ya iade olur ya da muadili bir kartı göndeririz dediler ya da stok durumunu beklersiniz gibisinden konuştu.''

Önerdikleri seçeneklere bakar mısınız? Muadil kart gönderebiliriz miş...(kafa mı buluyorsunuz bizimle) Ya bu nedir..............
Bence tekrar iletişime geçip para iadesi isteyin. Beğendiğiniz, seçtiğiniz bir ürün olmadıktan sonra bunlara mahkum kalmayın.

Son düzenleme:
KS

GONENNNN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
''Ya iade olur ya da muadili bir kartı göndeririz dediler ya da stok durumunu beklersiniz gibisinden konuştu.''

Önerdikleri seçeneklere bakar mısınız? Muadil kart gönderebiliriz miş...(kafa mı buluyorsun sen bizimle) Ya bu nedir..............
Bence tekrar iletişime geçip para iadesi isteyin. Beğendiğiniz, seçtiğiniz bir ürün olmadıktan sonra bunlara mahkum kalmayın.
İade yapsam şuan bu kartı alamam başka sitede an az 10k olmuş (amazonda). Aradaki farkı vermeleri gerekiyomuş galiba bir yerde okumuştum zannetmiyorum öyle olacağını . kartın asus olanını da göndermezler diye düşünüyorum bakalım nolacak.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri