Vatandan Hazır Sistemin Yanında Monitor Aldim Iade Edilirmi

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
arkadaşlar pc hocasının dün çekmiş oldugu pc nin yaninda monitor aldim diyelim ben bu monitoru beğenmedim bunu iade edebilirmiyim(taksitle aldım)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
arkadaşlar pc hocasının dün çekmiş oldugu pc nin yaninda monitor aldim diyelim ben bu monitoru beğenmedim bunu iade edebilirmiyim(taksitle aldım)
Açmadan iade edebilirsiniz diye biliyorum, testleri yaptınız mı? Genel olarak bilinen normal bir durumda iade kabul etmezler

KS

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Açmadan iade edebilirsiniz diye biliyorum, testleri yaptınız mı? Genel olarak bilinen normal bir durumda iade kabul etmezler
hocam almis oldugum pc 1 hafta sonra aldigim yere gelicekmis bende oranin müdur ve internetten baktigimda samsung odsengy g3 modelini aldim sonradan fark ettim ki iyice araştırma yapmamışım ve monitorde ghostin falan oldugu icin iade ettiklerini ogrendim umarim bende olmaz olursa iade etme şansim varmi

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
ölü piksel için tecrübem oldu. Aoc markanın 27 gu 1ms 144hz kullanmıştım. Belli cm kare içinde belli oranda piksel hatası olursa değişim kabul ediliyor fakat aoc 1 ölü piksel olduğunda bile iade alıcaklarını belirtselerde maalesef işleyiş öyle olmamıştı. 5 cm içerisinde 3 tane ölü piksel vardı ayıplı mal olmadığını hiç bir işlem yapmadan geri göndermişlerdi. Tüketici hakem heyetine başvurarak ayıplı mal saatıkları için dava açıp kazanmıştım. Ghosting için iade olucağını kendi adıma düşünmüyorum. Eğer kutu açmadıysanız veya online olarak aldıysanız 14 gün yasal süre içerisinde koşulsuz iade hakkınız var üründe sorun olsun veya olmasın. Bu durumu arkanıza alıp yürüyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri