Vgn Dragonfly F1 Pro Alınır Mı

Egemen Aldere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeni mouse almayı düşünüyorum ve şuan aklımda bu mouse var. Herhangi bir sorunu var mıdır, fiyatına değer mi, önerir misiniz?
(2100 tl üstüne çıkamam)

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
şuan ben bu mouseyi bütçemi en sonuna kadar zorlayarak alıcam ve en az bi 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum bana sorun çıkarmaz pişman olmam demi
bende aynı şekil aldım borçla falan 1 ay oldu gayet memnunum şuan sorun varsa cevaplarım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Alınır, ben endgame xm2we öneririm

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
ele nasıl oturduğunu merak ediyorum rahatlık konusunda 10 üzerinden kaç verirsin
eski mousem bi tık daha büyüktü o yüzden başta bi tık alışmakta zorlandım ama şuan baya rahatım zaten 49 gram oldugu için uzun süre kullanımdada sorun çıkmıyo

Yasers

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende aynı şekil aldım borçla falan 1 ay oldu gayet memnunum şuan sorun varsa cevaplarım
Hocam selamlar konuyu hortlatmış oldum ama mosue un şarjı ne kadar gidiyor acaba ?
aynı mouse u geçen hafta satın aldım 4k dongle ile kullanıyorum tam şarj ile kulanım sürem ortalama 12 saat civarında bu normal mi ?

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam selamlar konuyu hortlatmış oldum ama mosue un şarjı ne kadar gidiyor acaba ?
aynı mouse u geçen hafta satın aldım 4k dongle ile kullanıyorum tam şarj ile kulanım sürem ortalama 12 saat civarında bu normal mi ?
bende şarj süresi normal pc yi kapattıktan sonra mouseyide kapatmayı unutmayın muhtemelen bu yüzdendir. bu yüzden degilse birde 1khz de kullanın şarj süresi artıyorsa muhtemeln 4k da kullandıgınız içindir

Yasers

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende şarj süresi normal pc yi kapattıktan sonra mouseyide kapatmayı unutmayın muhtemelen bu yüzdendir
Mouse hep kapalı duruyor kullanılmadığında sizin kullanm süreniz nedir? Ne sıklıkla şarj ediyorsunuz ?
4K Dongle ile mi kullanıyorsunuz? Teşekkürler cevap için.

KS

Egemen Aldere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

RoysoD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Nasıl bir takılma hocam. 1k hz değil de 100hz gibi mi yoksa ışınlanma mı

Hocam bende hortlatmış olucam ama bir sorum var.
Sizin mouse nin scrollu düzgün çalışıyor mu ? Benim scroll kafasına göre döndürüyor çünkü
ışınlanma tarzında bi takılma. 100hz gibi takılma da oluyor mu ayrıca?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri