- Tepki
- 2
Yeni mouse almayı düşünüyorum ve şuan aklımda bu mouse var. Herhangi bir sorunu var mıdır, fiyatına değer mi, önerir misiniz?
(2100 tl üstüne çıkamam)
(2100 tl üstüne çıkamam)
ben kullanıyorum sorun varsa sorabilirsinYeni mouse almayı düşünüyorum ve şuan aklımda bu mouse var. Herhangi bir sorunu var mıdır, fiyatına değer mi, önerir misiniz?
(2100 tl üstüne çıkamam)
AlinirYeni mouse almayı düşünüyorum ve şuan aklımda bu mouse var. Herhangi bir sorunu var mıdır, fiyatına değer mi, önerir misiniz?
(2100 tl üstüne çıkamam)
bende aynı şekil aldım borçla falan 1 ay oldu gayet memnunum şuan sorun varsa cevaplarımşuan ben bu mouseyi bütçemi en sonuna kadar zorlayarak alıcam ve en az bi 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum bana sorun çıkarmaz pişman olmam demi
Alinir
teşekkür ederim ikinize de iyi akşamlarbende aynı şekil aldım borçla falan 1 ay oldu gayet memnunum şuan sorun varsa cevaplarım
ele nasıl oturduğunu merak ediyorum rahatlık konusunda 10 üzerinden kaç verirsinbende aynı şekil aldım borçla falan 1 ay oldu gayet memnunum şuan sorun varsa cevaplarım
eski mousem bi tık daha büyüktü o yüzden başta bi tık alışmakta zorlandım ama şuan baya rahatım zaten 49 gram oldugu için uzun süre kullanımdada sorun çıkmıyoele nasıl oturduğunu merak ediyorum rahatlık konusunda 10 üzerinden kaç verirsin
Mağazaya git logitech gpx dene şekil olarak aynıele nasıl oturduğunu merak ediyorum rahatlık konusunda 10 üzerinden kaç verirsin
Hocam selamlar konuyu hortlatmış oldum ama mosue un şarjı ne kadar gidiyor acaba ?bende aynı şekil aldım borçla falan 1 ay oldu gayet memnunum şuan sorun varsa cevaplarım
bende şarj süresi normal pc yi kapattıktan sonra mouseyide kapatmayı unutmayın muhtemelen bu yüzdendir. bu yüzden degilse birde 1khz de kullanın şarj süresi artıyorsa muhtemeln 4k da kullandıgınız içindirHocam selamlar konuyu hortlatmış oldum ama mosue un şarjı ne kadar gidiyor acaba ?
aynı mouse u geçen hafta satın aldım 4k dongle ile kullanıyorum tam şarj ile kulanım sürem ortalama 12 saat civarında bu normal mi ?
Mouse hep kapalı duruyor kullanılmadığında sizin kullanm süreniz nedir? Ne sıklıkla şarj ediyorsunuz ?bende şarj süresi normal pc yi kapattıktan sonra mouseyide kapatmayı unutmayın muhtemelen bu yüzdendir
bende dongle yok 1,5 haftada bi şarj ediyorumMouse hep kapalı duruyor kullanılmadığında sizin kullanm süreniz nedir? Ne sıklıkla şarj ediyorsunuz ?
4K Dongle ile mi kullanıyorsunuz? Teşekkürler cevap için.
günde ortlalama 5,6 saatbende dongle yok 1,5 haftada bi şarj ediyorum
Anladım tekrar teşekkürler cevap için.bende dongle yok 1,5 haftada bi şarj ediyorum
Hocam anlık takılma yaptığı oluyor mu hiç(Kablosuz modunda)ben kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin
Nasıl bir takılma hocam. 1k hz değil de 100hz gibi mi yoksa ışınlanma mıHocam anlık takılma yaptığı oluyor mu hiç(Kablosuz modunda)
Hocam bende hortlatmış olucam ama bir sorum var.ben kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin
ışınlanma tarzında bi takılma. 100hz gibi takılma da oluyor mu ayrıca?Nasıl bir takılma hocam. 1k hz değil de 100hz gibi mi yoksa ışınlanma mı
Hocam bende hortlatmış olucam ama bir sorum var.
Sizin mouse nin scrollu düzgün çalışıyor mu ? Benim scroll kafasına göre döndürüyor çünkü
Bende olmuyorışınlanma tarzında bi takılma. 100hz gibi takılma da oluyor mu ayrıca?
Hocam uzun süreli deneyimlerin nasıl ? kopma vb oluyormu ?bende aynı şekil aldım borçla falan 1 ay oldu gayet memnunum şuan sorun varsa cevaplarım