- Tepki
- 31
merhaba arkadaşlar, kullandığım mouse artık eskidiği için yeni bir mouse almak istiyorum. G300s kullanıcısıyım. mouse ve teknolojileri hakkında çok bir bilgim olmadığı için önerecekseniz ne gibi avantajları olduğu ve farklılıklarınıda yazarsanız ekstra memnun olurum. şuanlık düşündüğüm VGN dragonfly wireless mouse. bu site güvenilir mi? ayrıca wireless mouselara biraz önyargım var. rekabetçi oyunlar oynadığım için ne bileyim kopukluk vs. yapar mı?
genel olarak elim,parmaklarım ne kadar büyük olsa da küçük mouse kullanmaya alıştım. sizce büyük mouse kullanmak daha avantajlı olur mu? yani ona alışmalı mıyım yoksa herhangi bir olay değişmezmi? ve bilekten oynuyorum.
genel olarak elim,parmaklarım ne kadar büyük olsa da küçük mouse kullanmaya alıştım. sizce büyük mouse kullanmak daha avantajlı olur mu? yani ona alışmalı mıyım yoksa herhangi bir olay değişmezmi? ve bilekten oynuyorum.
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com