Vgn Dragonfly Wireless Mouse Alınır Mı?

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
merhaba arkadaşlar, kullandığım mouse artık eskidiği için yeni bir mouse almak istiyorum. G300s kullanıcısıyım. mouse ve teknolojileri hakkında çok bir bilgim olmadığı için önerecekseniz ne gibi avantajları olduğu ve farklılıklarınıda yazarsanız ekstra memnun olurum. şuanlık düşündüğüm VGN dragonfly wireless mouse. bu site güvenilir mi? ayrıca wireless mouselara biraz önyargım var. rekabetçi oyunlar oynadığım için ne bileyim kopukluk vs. yapar mı?

genel olarak elim,parmaklarım ne kadar büyük olsa da küçük mouse kullanmaya alıştım. sizce büyük mouse kullanmak daha avantajlı olur mu? yani ona alışmalı mıyım yoksa herhangi bir olay değişmezmi? ve bilekten oynuyorum.

RoysoD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şuan kullandığım bir mouse, tepkimesi ve şarj süresi baya güzel, şarja taktığım zaman 15-20 dkda %45'den %100'ye yükseldi. Küçük elliysen tam sana göre bir mouse, çok hafif, malzeme kalitesi iyi ve skatezler de yağ gibi kayıyor. Benim elime biraz küçük geliyor ama fps oyunları için biçilmiş kaftan. 3395 sensör de cabası.

KS

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Şuan kullandığım bir mouse, tepkimesi ve şarj süresi baya güzel, şarja taktığım zaman 15-20 dkda %45'den %100'ye yükseldi. Küçük elliysen tam sana göre bir mouse, çok hafif, malzeme kalitesi iyi ve skatezler de yağ gibi kayıyor. Benim elime biraz küçük geliyor ama fps oyunları için biçilmiş kaftan. 3395 sensör de cabası.
parmaklarım büyük hocam, g300s kullanıyorum şuan o da küçük geliyor tam kavrayamıyorum yani ama buna alıştım kaç senelerce bir problem olmaz heralde. full şarj ne kadar götürüyor peki?

RoysoD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
parmaklarım büyük hocam, g300s kullanıyorum şuan o da küçük geliyor tam kavrayamıyorum yani ama buna alıştım kaç senelerce bir problem olmaz heralde. full şarj ne kadar götürüyor peki?
Bütçeyi bilmiyorum ama g300 küçük gelmeye başladıysa deathadder v3 veya v3 pro öneririm, Hem büyük hem de sensörü kağıt üzerinde en iyi sensör olarak geçiyor. El büyükse vgn baya küçük gelir, benim el 17 cm ona rağmen küçük geliyor. Şarj süresi de ben günün büyük bir bölümünde kullanıyorum aşağı yukarı 4-5 gün gidiyor o da yüksek performans modunda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri