Vgn X68 Alınır Mı?

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Selam Beyler,

Öneriniz varsa vgnden başka güzel yazarsanız sevinirim yoksa bunu almayı planlıyorum..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
grewe neden ad değişti ?

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Canım sıkıldı

Vgn güzel klavye linear olanı, sen bayadır bakıyorsun artık al gitsin bu kadar kastığına değmez
Ya düşünüyorum gerekli mi diye alcam artık :D

1688451109866.png
Aha aldım şükür :D

Heykın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar bu klavye çok iyi aldım dün geldi elime ancak yazılımında virüs veya adı yanlış yazılmış diyip sürekli hata veriyor her ne kadar sürekli tamama bassam da bu sorun devam ediyor nasıl çözebilirim bilen var mı

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
arkadaşlar bu klavye çok iyi aldım dün geldi elime ancak yazılımında virüs veya adı yanlış yazılmış diyip sürekli hata veriyor her ne kadar sürekli tamama bassam da bu sorun devam ediyor nasıl çözebilirim bilen var mı
Doğru şeyi indirdin mi bende bişi olmuyor

Youtubedaki abinin linkinin yanında yazıyo nası yapacağın yukarda x68e bascan sonra en üstteki pembeye

Heykın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet indirdim oradan dün bir sorun yoktu şu an böyle bir sorun mevcut ben de anlamadım

Doğru şeyi indirdin mi bende bişi olmuyor

Youtubedaki abinin linkinin yanında yazıyo nası yapacağın yukarda x68e bascan sonra en üstteki pembeye
evet indirdim oradan dün bir sorun yoktu şu an böyle bir sorun mevcut ben de anlamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri