@Greewe_GreewBeyler öneriniz varsa vgnden başka güzel yazarsanız sevinirim yoksa bunu almayı planlıyorum..
Canım sıkıldıgrewe neden ad değişti ?
Vgn güzel klavye linear olanı, sen bayadır bakıyorsun artık al gitsin bu kadar kastığına değmezBeyler öneriniz varsa vgnden başka güzel yazarsanız sevinirim yoksa bunu almayı planlıyorum..
Ya düşünüyorum gerekli mi diye alcam artıkCanım sıkıldı
Vgn güzel klavye linear olanı, sen bayadır bakıyorsun artık al gitsin bu kadar kastığına değmez
hadi hayırlı olsun
Sipariş gözükmüyor üzüldümhadi hayırlı olsun![]()
Sanırsam hesaba giriş yapmadan sipariş verdim sıkıntı olur mu ?Sipariş gözükmüyor üzüldüm
olmaz herhalde whatsapp hatlarına yazın biSipariş gözükmüyor üzüldüm
Sanırsam hesaba giriş yapmadan sipariş verdim sıkıntı olur mu ?
Yazdım cevap bekliyorum..olmaz herhalde whatsapp hatlarına yazın bi
ho çok güzrl bir klavye lcd fln
Beni neden etiketledin?@greewe
ho çok güzrl bir klavye lcd fln![]()
farketmedim bend eanlamadım ?Beni neden etiketledin?
Doğru şeyi indirdin mi bende bişi olmuyorarkadaşlar bu klavye çok iyi aldım dün geldi elime ancak yazılımında virüs veya adı yanlış yazılmış diyip sürekli hata veriyor her ne kadar sürekli tamama bassam da bu sorun devam ediyor nasıl çözebilirim bilen var mı
Youtubedaki abinin linkinin yanında yazıyo nası yapacağın yukarda x68e bascan sonra en üstteki pembeyearkadaşlar bu klavye çok iyi aldım dün geldi elime ancak yazılımında virüs veya adı yanlış yazılmış diyip sürekli hata veriyor her ne kadar sürekli tamama bassam da bu sorun devam ediyor nasıl çözebilirim bilen var mı
evet indirdim oradan dün bir sorun yoktu şu an böyle bir sorun mevcut ben de anlamadımDoğru şeyi indirdin mi bende bişi olmuyor
Youtubedaki abinin linkinin yanında yazıyo nası yapacağın yukarda x68e bascan sonra en üstteki pembeye