Çözüldü Victus Aniden Kapandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmodahl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam merhabalar hp victus laptop kullanıcısıyım adaptör takılı black ops 6 ya girdim 3 4 dakika oynadıktan sonra tık sesi geldi ve laptop kapandı normalde şarza takılıyken yanan ufak led bile yanmıyordu şarz cihazını çıkartıp açmaya çalıştım açılmadı tekrar şarz cihazını taktım tekrar denedim yine açılmadı pil şarz cihazı takılıydı usb den onu çıkardım açmaya çalıştım yine açılmadı şarz adaptörünü çıkardım taktım basılı tuttum açıldı hp diagnostic tooldan pil ve adaptör testi yaptım sorun yok gözüküyor işlemci ekran kartı testi yaptım yine sorun yok gözüküyor şuan sorunsuz çalışıyor garantisi devam eden bir cihaz sizce garantiye gönderiyimmi yoksa çalışıyorsa dokunmıyımmı not:laptop yükseltme ayağı kullanıyorum laptop direkt yüzeye temas etmiyor

KS

mmodahl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Güncelleme:arkadaşlar sorunu çözdüm aslında sorun laptopların yapısından dolayı kaynaklanıyor yani soğutma bu işlemden sonra tekrar girdim black ops 6 ya ve 2 3 dakika sonra ekran kartı sıcaklığı 84 dereceye ulaştı ve artıyordu 85.86.87 baktım bu inmiyor hemen fpsi 60 a kısıtladım hemen düşmeye başladı sıcaklık bir saat boyunca stabil 75 76 derecede bir saat boyunca oynadım herhangi bir sorun yaşamadım

KS

mmodahl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Güncelleme: cihaz bu olaydan birkaç gün sonra valorant oynarken aniden kapandı ve bir daha açılmadı ardından servise götürdüm garantisi devam ediyordu anakart değişti servise nedenini sordum bunlar elektronik parça bozulabilir normaldir dediler şuan cihazda bir sıkıntı yok depolama ve ramler dışında içi sıfır oldu :D

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,888
Güncelleme: cihaz bu olaydan birkaç gün sonra valorant oynarken aniden kapandı ve bir daha açılmadı ardından servise götürdüm garantisi devam ediyordu anakart değişti servise nedenini sordum bunlar elektronik parça bozulabilir normaldir dediler şuan cihazda bir sıkıntı yok depolama ve ramler dışında içi sıfır oldu :D
Hayırlısı konunuzu görmemişim beni etiketlerseniz birdahaki konularınıza yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri