Arkadaşlar kardeşim yakın zamanda bir kanalda işe başlıyor video kısa film falan yapacakmış
genellikle edius,premiere,after effects programlarını rahatlıkla çalıştırabilen
render yaparken çok zorlanmayan bir bilgisayar arıyorum
kendi araştırmalarım beni monster ve msi markalarına yakınlaştırdı satın almadan önce konu açmak istedim
-ekran en az 15.6 ama mümkünse 17 olmalı video düzenlerken büyük ekran iyi olur
-bu bilgisayarı kardeşime alacağım daha önce benim masaüstü bilgisayarımda gayet rahat işlerini halledebiliyordu özelliklerini yazayım belki yardımcı olur
(amd fx 6300 / gtx 960 4gb / 8gb ddr3 ram)
-kardeşimin tek şartı markasının "dell" olmaması yani mümkünse dell marka laptop önermeyin
-bütçe 4 yazsamda kardeş senin işlerini 3000 liralık şu laptop görüyor derseniz oda olabilir
-bir diğer sorun nereden satın alınmalı nereleri önerirsiniz.yakın çevremde bu şekilde laptop satan mağaza yok yani internet üzerinden almaya mecburum
arkadaşlar zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim önerilerinizi merakla bekliyoruz
ekleme...
sanırım render hızını işlemci etkiliyor
bu durumda işlemci i5 yerine i7 olmalı sanırım ?
ekran kartının bu gibi video düzenleme programlarında çok etkisi var mıdır gerçi alacağımız laptop ya 1050 ya 1050 ti olacak bu bütçeye başka yok
biraz önce araştırırken gördümde 4100 tl ye hem i7 hem 17" bir laptop gördüm
Abra A7 V7.1.2 17.3"
genellikle edius,premiere,after effects programlarını rahatlıkla çalıştırabilen
render yaparken çok zorlanmayan bir bilgisayar arıyorum
kendi araştırmalarım beni monster ve msi markalarına yakınlaştırdı satın almadan önce konu açmak istedim
-ekran en az 15.6 ama mümkünse 17 olmalı video düzenlerken büyük ekran iyi olur
-bu bilgisayarı kardeşime alacağım daha önce benim masaüstü bilgisayarımda gayet rahat işlerini halledebiliyordu özelliklerini yazayım belki yardımcı olur
(amd fx 6300 / gtx 960 4gb / 8gb ddr3 ram)
-kardeşimin tek şartı markasının "dell" olmaması yani mümkünse dell marka laptop önermeyin
-bütçe 4 yazsamda kardeş senin işlerini 3000 liralık şu laptop görüyor derseniz oda olabilir
-bir diğer sorun nereden satın alınmalı nereleri önerirsiniz.yakın çevremde bu şekilde laptop satan mağaza yok yani internet üzerinden almaya mecburum
arkadaşlar zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim önerilerinizi merakla bekliyoruz
ekleme...
sanırım render hızını işlemci etkiliyor
bu durumda işlemci i5 yerine i7 olmalı sanırım ?
ekran kartının bu gibi video düzenleme programlarında çok etkisi var mıdır gerçi alacağımız laptop ya 1050 ya 1050 ti olacak bu bütçeye başka yok
biraz önce araştırırken gördümde 4100 tl ye hem i7 hem 17" bir laptop gördüm
Abra A7 V7.1.2 17.3"