Çözüldü Video Editi İçin Sistem Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
10k yada 15k arası video edit için sistem önerebilir misiniz ? Adobe Premiere Pro sıkça kullanılacak ve OBS vb. uygulamalarda kayıt alabilecek bir sistem. Şimdiden teşekkür ederim.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Peki oyun oynayacak mısınız ? Yoksa sadece bahsettiğiniz şeyler için mi kullanılacak ?

KS

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Çok teşekkür ederim. Peki Adobe premiere ve OBS vb. uygulamaları kullanırken donma, kasma, kapanma gibi sıkıntılar yaşamam değil mi ? Bunları kullanırken güzel bir performans alabilir miyim ?

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Çok teşekkür ederim. Peki Adobe premiere ve OBS vb. uygulamaları kullanırken donma, kasma, kapanma gibi sıkıntılar yaşamam değil mi ? Bunları kullanırken güzel bir performans alabilir miyim ?
Tavsiye edilen sistem gayet güzel. Adobe premiere vs Ram odaklı işler için 4x8gb ram daha iyi olabilir. Bütçenize göre ilerde yükseltme yapabilirsiniz. Oyun oynamayacaksanız Nvidia ekran kartı düşünebilirsiniz. 1650 süper gibi birşey.

KS

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Tavsiye edilen sistem gayet güzel. Adobe premiere vs Ram odaklı işler için 4x8gb ram daha iyi olabilir. Bütçenize göre ilerde yükseltme yapabilirsiniz. Oyun oynamayacaksanız Nvidia ekran kartı düşünebilirsiniz. 1650 süper gibi birşey.
Ekran kartları edit için pek önemli olmadığı için ekran kartın üstüne pek düşünmedim. Benim için önemli olan işlemci ve 5700x 8 çekirdek ile gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Zamanla para kazandıkça tabii ki de yükseltme yapacağım.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Sistem önerisi için Neonsin'e teşekkür ederiz. Yeni bilgisayarınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Sorularınız için tekrar foruma bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri