Yardım Video Izlerken Renkli Karelenmeler

kunta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Böle video izlerken karelenmeler oluyor renkli yeşil yeşil ekran kartı 4070 sorun nedir acaba başka pc de denedim böle olmuyor. Bazen Beyaz google gibi yerlerde gezerken siyah karelenmeler oluyor.Ekran kartı Yeni OCCT Vram testi yaptım 2 3 kere yarım saat bişi göstermedi Furmark testi yaptım aralıklı 1 saat 2 3 gün ondada sorun yok gösteriyor. oyunlardada bi problem yaşamadım.

Ekli dosyalar

• video izlerken.png
    video izlerken.png
    985.5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Merhaba opera ve edge gibi tarayıcılarda video izlerken aynısı oluyormu yoksa sadece izlediğiniz sitedemi oluyor

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
bazı sitelerde oluyor youtube felan baska sitelerde olmuyor.
Nvidia sürücüsünün veya windowsun sürümünden kaynaklı bende 7-8 aydır var nvidia sayfasında da hata olarak gözüküyor şuanlık güncelleme gelene kadar 2 çözümü var.
Tarayıcı Ayarlardan Donanım hızlandırmayı kapatarak yada
chrome://flags/ sekmesinden Choose ANGLE graphics backend OpenGL seçeceksiniz 2. öneririm 1. yapınca chrome kasıyor
Bu sorun chromium tabanlı tarayıcılarda oluyor.
GTX 1650 kullanıyorum.
Yazılımsal olduğu için diğer bilgisayarda sorun olmuyor

Ekli dosyalar

• ekran.png
    ekran.png
    175.3 KB · Görüntüleme: 11
  • ekran2.png
    ekran2.png
    107.4 KB · Görüntüleme: 10
KS

kunta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nvidia sürücüsünün veya windowsun sürümünden kaynaklı bende 7-8 aydır var nvidia sayfasında da hata olarak gözüküyor şuanlık güncelleme gelene kadar 2 çözümü var.
Tarayıcı Ayarlardan Donanım hızlandırmayı kapatarak yada
chrome://flags/ sekmesinden Choose ANGLE graphics backend OpenGL seçeceksiniz 2. öneririm 1. yapınca chrome kasıyor
Bu sorun chromium tabanlı tarayıcılarda oluyor.
GTX 1650 kullanıyorum.
Yazılımsal olduğu için diğer bilgisayarda sorun olmuyor
Donanım hızlandırmayı kapattım brave kullanıyorum. ama hala var opengl ayarını nerde acaba veya sürücüyü beklicez acaba işin açıkcası nvidia sorunsuz yazılımı var dedik biz alınca sorun mu oldu :D

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Donanım hızlandırmayı kapattım brave kullanıyorum. ama hala var opengl ayarını nerde acaba veya sürücüyü beklicez acaba işin açıkcası nvidia sorunsuz yazılımı var dedik biz alınca sorun mu oldu :D
:D ben 9 aydır acısını çekiyorum 2 ay nvidia ile konuştum sonra çok kişide bu sorun olunca hata olduğunu kabul ettiler. Bravede brave://flags/ olması lazım

Ekran kartı sürücüsü kaldırıp sıfırdan kurmayı deneyin bazı kişilerde böyle çözülmüş
https://developer.nvidia.com/cleanup-tool ile tamamen kaldırabilirsin destek önerdi bana güvenli modda silmen lazım

yada DDU kullanabilirsin

Ekli dosyalar

• ekran1.png
    ekran1.png
    39.8 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri