Video Izlerken Ses Ve Videonu Yavaşlaması Garipleşmesi

yekeler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gamegarajdan bu sistemi aldım 2 hafta civarı bir süre oldu yaklaşık 12 kez bu problemi yaşadım, video izlerken video yavaşlıyor ve ses hem yavaşlayıp hem bozuluyor sorunun kaynağı ve çözümü nedir bilen varsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekrankartı driverım güncel, Biostarın b550mh'ın tüm driverlarını da kurdum bu arada

1677938015721.png

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Gamegarajdan bu sistemi aldım 2 hafta civarı bir süre oldu yaklaşık 12 kez bu problemi yaşadım, video izlerken video yavaşlıyor ve ses hem yavaşlayıp hem bozuluyor sorunun kaynağı ve çözümü nedir bilen varsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekrankartı driverım güncel, Biostarın b550mh'ın tüm driverlarını da kurdum bu arada

Ekli dosyayı görüntüle 16180
baska bir brow tarayıcı denermisiniz

ormantik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Alternatif tarayıcı deneyin Opera yada Chrome, Win+Ctrl+Shift+B aynı anda basın ekran kartı resetleme işlemin kısayoludur donma kasma sorunlarında çözüm olmuştur

KS

yekeler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yanıtlarınız için müteşekkirim. Problem aslında 2 haftalık süreçte 12 kere deneyimlediğim bir şey 1,5 saniye gibi bir süre oluyor kendiliğinden düzeliyor farklı bir tarayıcı deneyeceğim deneyimlerimi yinelerim ve o kısayol kalıcı çözüm olmaz gibi çünkü ertesi gün pc yi açtığımda da oluyor kalıcı çözüm olsaydı ertesi günde yaşamazdım gibi geliyor

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Yanıtlarınız için müteşekkirim. Problem aslında 2 haftalık süreçte 12 kere deneyimlediğim bir şey 1,5 saniye gibi bir süre oluyor kendiliğinden düzeliyor farklı bir tarayıcı deneyeceğim deneyimlerimi yinelerim ve o kısayol kalıcı çözüm olmaz gibi çünkü ertesi gün pc yi açtığımda da oluyor kalıcı çözüm olsaydı ertesi günde yaşamazdım gibi geliyor
Win+Ctrl+Shift+B olursa bu kısayolu deneyin ekran kartının drivers güncelliyor

KS

yekeler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Opera GX ile denedim yine aynı sonucu aldım

enesaktas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyayı görüntüle 16180
aynı sorunu bende oyunlarda yaşıyorum bende game garajdan aldım aynı ana kart var inno 3d rtx 3060ti x3 1 ay olmadı alalı daha önceden tarayıcıda hiç yaşamadım ama oyunlarda her gün yaşadığım bir problem bir çözüm buldunuz mu acaba.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri