Soru Videoda Donma Ve Beyaz Ekran Yanıp Sönmesi

kerimdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sa yeni pc aldım youtubeye giriyorum yada baska i vieo izleme sitesinw dailymotion gibi tam ekran yapıp mouse salınca sadece video görunur ya fareı hareket ettırınce donup kalıyor hıcbırsey yapılmıyor alt f4 yapıp kapıyom googleyı baslıyo ekranın alt kısımlarında soldan saga beyaz yanıp sonuyor mönıtor kablosunu cıkarıp takıyom duzelıyor bunun kaynagı nedır hocam mouse mu deısıce ekranmı baska bırseymı acaba

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
258
amd ekran kartım varken benzer bi sorun yaşıyordum. tarayıcının donanım hızlandırma özelliğini kapatınca düzeliyordu. Bir deneyin isterseniz.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,257
Donma sonrası kabloyu çıkarıp takınca düzeliyorsa kablo veya port arızalı olabilir belki kardeşim. Özellikle düşük kaliteli HDMI kablolarda bu sorunlar çok olur.

Farklı bir HDMI veya DisplayPort kablonuz varsa, değiştirip dener misin? Lütfen kardeşim. Ekran kartın nedir? AMD mi? Yoksa NVIDIA mi?

KS

kerimdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Donma sonrası kabloyu çıkarıp takınca düzeliyorsa kablo veya port arızalı olabilir belki kardeşim. Özellikle düşük kaliteli HDMI kablolarda bu sorunlar çok olur.

Farklı bir HDMI veya DisplayPort kablonuz varsa, değiştirip dener misin? Lütfen kardeşim. Ekran kartın nedir? AMD mi? Yoksa NVIDIA mi?
amd rx 5700xt kullaniyorum sıfır kablolar ve monitör ve acilirken displayport tan aciyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri