hocam YouTube'da az da olsa birkaç Türkçe incelme videosu bulunuyor 1ms gtg ve hdr10 vaad ediyor aoc ise srgb değerinde 18 puan önde kalıyor aocda ise 4ms gtg değeri var sonuçta 2 monitörde aynı fiyatta böyle bir indirim bulmuşken pişman olmak istemiyorum24g2spu. Çünkü vx2428j nin herhangi bir incelemesi bulunmuyor. Piyasaya yeni çıktı ve biz biliyoruz ki aoc 24spu nun paneli yüksek kontrastlara çıkabiliyor ayrıca arka aydınlatması sayesinde %126srgb oranına sahip olabiliyor.
Vx2428 diye sorsaydın tak diye 24g2spu derdim, onun panelini bulmuştum önceden ama j olan modelini pek bilmiyorum. Riske atmaya gerek yok.
Türk incelemelerini salla. Gerçek inceleme değil onlar. 1ms gtg dedikleri doğru değil maalesef. Oda en az 4ms gtg ye sahip bakma orada yazanlara. Hdr ile pek işin olacağını sanmıyorum ama cidden lazımsa alabilirsin. Hdr görüntüyü çamur gibi yapıyor genelde.hocam YouTube'da az da olsa birkaç Türkçe incelme videosu bulunuyor 1ms gtg ve hdr10 vaad ediyor aoc ise srgb değerinde 18 puan önde kalıyor aocda ise 4ms gtg değeri var sonuçta 2 monitörde aynı fiyatta böyle bir indirim bulmuşken pişman olmak istemiyorum