Viewsonic Vx2780J-2K 27” 2K 170Hz Ips Gaming Monitör

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Hocalarım konum vardı birçok monitör önerildi şimdi gördüm bu monitör amazonda indirimde hızlı olmam lazım yorumlarınızı alabilirmiyim. şuan dell Dell S2522HG kullanıyorum 2. monitör yapıp bunu ana monitör yapacağım.Herkese çok teşekkür ederim @Lory @Sahuraka @Arthur Morgan @Smyrneos

Diğer önerilen monitörler
Dell G2724D 27" 1 ms QHD
LG Ultragear 27GR75Q-B 27''
Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD
Asus TUF Gaming VG27AQ3A

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Hocalarım konum vardı birçok monitör önerildi şimdi gördüm bu monitör amazonda indirimde hızlı olmam lazım yorumlarınızı alabilirmiyim. şuan dell Dell S2522HG kullanıyorum 2. monitör yapıp bunu ana monitör yapacağım.Herkese çok teşekkür ederim @Lory @Sahuraka @Arthur Morgan @Smyrneos

Diğer önerilen monitörler
Dell G2724D 27" 1 ms QHD
LG Ultragear 27GR75Q-B 27''
Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
Lg yi ele, o fiyata alınmaz. Asus hakkında pek bir yorumum yok ama bana kalırsa bir önceki serinin bir tık gelişmiş hali yani pek önermem.

M27q sağlam modeldir. Yüksek gamut oranları vardır, bakılabilir.

Viewsonic hakkında bir yorumum yok düzgün bir inceleme bulamadım. Onuda öneren arkadaşlar açıklasın.

Benim net önerim kesinlikle DELL dir. Teknik servisi iyi kapıda değişim yapıyorlar. Ergonomik olarak yine çok iyi. Fiyatı uygun sayılır. İçerdiği değerler ise muazzam:

En büyük farkı kontrast. İPS'lerin en kötü olduğu noktalardan birisi kontrast oranıdır. Genelde ortalama bir İPS monitör 1000:1 kontrasta sahip olur ve bu yüzden siyah alanlarda güzel durmaz, siyahlar griye kayar ve renk kalitesi VA panellere göre daha düşük kalır.

İki monitöründe tüm değerlerinin yazdığı incelemeleri var. Baktığımızda Renk kalitesi için en önemli etken olan kontrastın DELL de 1450:1 civarı Asus'ta 1250:1 civarı olduğu görülüyor. Şuana kadar 1400:1 kontrast oranını geçebilen sayılı İPS, oyuncu monitörlerinden birisi. Saysam 7-8 tane anca vardır.

Asusun kötü bir overshoot oranı var. Bu yüzden bazı kişiler bu monitörü almaktan vazgeçiyor. Ayrıca DELL in tepkime süreside daha düşük.

Attığım incelemede diğer etkenlerde yazıyor ve site puanlayarak yorumlamış. Ben olsam 500tl ye bu kadar iyi bir monitörü kaçırmazdım.

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Lg yi ele, o fiyata alınmaz. Asus hakkında pek bir yorumum yok ama bana kalırsa bir önceki serinin bir tık gelişmiş hali yani pek önermem.

Viewsonic hakkında bir yorumum yok düzgün bir inceleme bulamadım. Onuda öneren arkadaşlar açıklasın.

Benim net önerim kesinlikle DELL dir. Teknik servisi iyi kapıda değişim yapıyorlar. Ergonomik olarak yine çok iyi. Fiyatı uygun sayılır. İçerdiği değerler ise muazzam:

çok teşekkür ederim hocam evet delle kaldım. Şuanki monitörüm 25 inç dik yapınca 33 34 cm bir genişliği var masam 100cm sizce 27 inç nasıl olur 61 cm bir boyutu var basit matematik ile 95 cm yapıyor 😀

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
222

LG neden bu fiyata alınmıyormuş? Seçeneklerdeki en kaliteli panele sahip (ki kendi paneli), IPS, 2K, 165 Hz monitör? Detaylı anlatalım ki karanlık nokta kalmasın.

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
d
LG neden bu fiyata alınmıyormuş? Seçeneklerdeki en kaliteli panele sahip (ki kendi paneli), IPS, 2K, 165 Hz monitör? Detaylı anlatalım ki karanlık nokta kalmasın.
dell ile kıyaslandığında nasıl peki hocam

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ben LG olan modeli bizzat gözümle inceledim. Ayrıca kullanıcı yorumlarına, zamanında ucuz olduğu için aldırdığım kişilerin yorumlarına da baktım. Ben buna dayanarak söylüyorum eğer siz alınacağını iddia ediyorsanız bahsettiğiniz paneli ve monitörün özelliklerini açıklayabilirsiniz.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
222
Ben LG olan modeli bizzat gözümle inceledim. Ayrıca kullanıcı yorumlarına, zamanında ucuz olduğu için aldırdığım kişilerin yorumlarına da baktım. Ben buna dayanarak söylüyorum eğer siz alınacağını iddia ediyorsanız bahsettiğiniz paneli ve monitörün özelliklerini açıklayabilirsiniz.
Gözünüzle incelediniz. Anlıyorum.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Gözünüzle incelediniz. Anlıyorum.
Evet ve diğer monitörlere göre pek bir artısını göremedim. Parlaklığı bana yeterli geldi ama bazı kişiler yetmediğini söylüyordu odanın durumuna görede değişebilir bu. Normalde incelemeye göre yorum yaparım ama inceleme bulunmadığı için şimdilik böyle yorumluyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri