Fırsat Vodafone 1000Dk 250Sms 3Gb 99₺ - 20Gb 179₺ - 10Gb 143₺

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
30GB internet hediyesiyle beraber numaranızı kolayca taşıyabilirsiniz. E devletten onay veriyorsunuz ve kapınıza hat geliyor. Tüm işlemler basit ve ücretsiz. Bu fırsat yılbaşından sonra asla gelmez.
Numara taşıma ve yeni hat alımında geçerli 12 ay sabit fiyatlardır.
3 ay boyunca geçerli ekstra 30gb hediye için link üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Screenshot_5.png

Son düzenleme:
KS

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Bu arada ilk kez vodafone pay, vodafone premium ve her şey yanımda kullanacaksanız ortalama 500 liralık kupon ve avantaj sağlıyor, yüzde 30 indirim yapıyor her şey yanımda da (trendyol gibi sanal mağaza kargoyla evinize geliyor), cüzdana para yüklemeye 100 liraya yakın cashback veriyor, ve hediye çeki veriyor 200 liralık premiuma üye olunca, premium ise 5 lira ilk ay için iptal edilebiliyor, avantajları say say bitmez yani ben memnunum yıllardır

gestard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Fırsat güzel ama benim taahüt bitimine sok iki gün kalaya kadar 1000 tl ye yenileyelim demişlerdi mevcut paket için sonra 280 e düşürdüler tabii ben Turkcell'e taşıdım babamın hattından sigorta ödemesi çekilmiş ödemeler kapalıyken.Baş ağrıtan bir operatör

KS

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Fırsat güzel ama benim taahüt bitimine sok iki gün kalaya kadar 1000 tl ye yenileyelim demişlerdi mevcut paket için sonra 280 e düşürdüler tabii ben Turkcell'e taşıdım babamın hattından sigorta ödemesi çekilmiş ödemeler kapalıyken.Baş ağrıtan bir operatör
Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum öyle şeylerle karşılaşmadım tarifemi de hiç müşteri temsilcisiyle değiştirmedim son 3 gün kala tobi yani uygulama içindeki robot sana ucuz tarifeler sunuyor 150 lira olan paketim 2 yıl sonrasında 210 lira olmuştu o da normal bence

gestard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum öyle şeylerle karşılaşmadım tarifemi de hiç müşteri temsilcisiyle değiştirmedim son 3 gün kala tobi yani uygulama içindeki robot sana ucuz tarifeler sunuyor 150 lira olan paketim 2 yıl sonrasında 210 lira olmuştu o da normal bence
ilk zamanlar maalesef öyle oluyor ben de bana uygun tarife yapmalarını bekledim ve söyledim de 10-12 senelik kullanıcısıyım umarım sorunsuz bir hizmet olur sizin için

KS

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
ilk zamanlar maalesef öyle oluyor ben de bana uygun tarife yapmalarını bekledim ve söyledim de 10-12 senelik kullanıcısıyım umarım sorunsuz bir hizmet olur sizin için
sagolasın valla hangi operator olursa olsun bence 2-3 yılda bir değiştirmek gerekiyor yeni kullanıcı fırsatları için sabit kalmak iyi değil

KS

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
SON 2 GÜN KAMPANYA BİTMEDEN KATILIN DERİM.. 99 LİRALIK PAKETTE EKLENMİŞ ÖZELLİKLE ÇOCUKLARINIZ İÇİN İDEAL BİR PAKET ARAMA İÇİN. Screenshot_5.png

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
609
Vodafone kullanıyordum. Operatörler oyuncu değişikliği yapalım demişler. Bu kampanyadan yararlanamıyorum. Benzer bir tarife ile 60 GB internet sağlayan Türkcell numara taşıyana kampanya adı altında bir tarifeye geçtim ben de.

Vodafone >>> Türkcell oldu benimki. Daha iyi oldu benim için. Türkcell daha hızlı internet sağlıyor çoğu yerde. Çekim kuvveti de daha fazla.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri