Soru Vpn Destekli Router Veya Modem

Vokkelo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Modem ve router hakkında çok bir bilgim yok bilgisayarda arkadaşlarım ile sohbet ve oyun oynamak için dc kullanıyorum bu yüzden vpn kullanıyorum fakat oyun oynarken vpnin kesilmesi gibi bi durum gerçekleşiyor vpni hızlıca açıp kapatsam bile oyundan çıkıp girmem gerekiyor çok nadiren pingde fazla oluyor kapatıp açtığımda düzeliyor vpn olarak cloudflare warp kullanıyorum

kısaca kesilme yaşamadan vpne bağlanmak istiyorum bu yüzdende modem veya router arıyorum asus un routerlerine göz attım vpn fusion diye birşey var işimi görürmü veya vpn sunucu olan bir router varmı şuanda almayı düşündüğüm router

ROG STRIX GS-AX3000

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Keetnetik modemde var

Ekran görüntüsü 2024-11-05 125701.jpg

bu resimdeki menüden bahsediyorsun sanırım

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
servis sağlayıcısı başka modem kullanmama müsade etmiyor sorununuda ortadan kaldırır mevcut modemin servis sağlayıcı ayarlarını kopyalar routerde benzer bir menüye sahip bu model modem router olarak isimlendirilmiş

Ekran görüntüsü 2024-11-03 113639.jpg

böylemi

videoyu izle

KS

Vokkelo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
servis sağlayıcısı başka modem kullanmama müsade etmiyor sorununuda ortadan kaldırır mevcut modemin servis sağlayıcı ayarlarını kopyalar routerde benzer bir menüye sahip bu model modem router olarak isimlendirilmiş

Ekli dosyayı görüntüle 38943
böylemi
ben çok anlamıyorum modem veya router fark etmiyor dediğim gibi büyük ihtimalle servis sağlayıcımda bilgileri sağlar tek istediğim kesintisiz ve çok fazla bir hız kaybetmeden vpne bağlanabilmek asus rog genelde pahalı oluyor fakat kalitesi her zaman yüksek oluyor o yüzden onda böyle birşey olabilceğini düşündüm eğer daha ucuz ve işimi görebilcek birşey varsa daha iyi olur benim için

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
belirttiğim modem routerden alırsan videoda zaten herşey var yapmak istediğini çok basit bir şekilde yaparsın diğer modemlerde raslamadığım bişey ayrıza modem kendi kendine yazılım güncellemesini yapabiliyor oda ayrı bir artı
kaldıki yapamadığını varsayalım modemin müşteri hizmetlerini arıyorsun uzak bağlantı ile herşeyi yapıyorlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri