Yardım Vsync Kapalı Olmasına Rağmen Sabit Fps Veriyor

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
Arkadaşlar 144 hz kullanıyorum fps yükselmiyor 75 hz düşürüyorum 75 fps veriyor nasıl düzeltebilirim

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
nvidia denetim masasından program bazlı değilde genel kare hızı hzye göre ayarlanmıştır. (Veya monitöründe böyle bir ayar varsa.) Bunları kontrol etmeni öneririm

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
nvidia denetim masasından program bazlı değilde genel kare hızı hzye göre ayarlanmıştır. (Veya monitöründe böyle bir ayar varsa.) Bunları kontrol etmeni öneririm
monitör benq 2411k var bilgim hiç yok ya neden böyle

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
Size adım adım yazıyım. Masaüstünde sağ tık yapın. Nvidia denetim masasına girin. 3 d ayarlarının yönetilmesi kısmında ana ekrandaki genel ayarlar kısmını kaydırın orda sabitmele varmı diye kontrol edin. (Düşey senkronizasyon)

Son düzenleme:
KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
Size adım adım yazıyım. Masaüstünde sağ tık yapın. Nvidia denetim masasına girin. 3 d ayarlarının yönetilmesi kısmında ana ekrandaki genel ayarlar kısmını kaydırın orda sabitmele varmı diye kontrol edin. (Düşey senkronizasyon)
3d uygulama ayarlarını kullan seçili

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
3d uygulama ayarlarını kullan seçili
O zaman o yönde sıkıntı yok görünüyor. hzyi 144e çektiğinizde fpsde dalgalanma oluyor mu yoksa sabit 144 mü ?
Şu açıdan soruyorum belki sisteminiz 144fps veremiyordur. 100 bandında veriyodur doğa olarak 75e çekince sabitliyor ama 144 e çekince verdiği kadarda kalıyodur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri