değerverilen para değer mi bidaha mouse almak istemiyorum ilerde
internette 1 sene içinde bozuldu falan yazmışlar mouse algılamıyor sarj edemiyorum falan
Bende şikayetvar da birkaç şikayet okuduktan sonra vazgeçtim yoksa alacaktım Asus gladius 3 AimPoint aldım 1100 liraya yakın da para iadesi yapıyor Asus, 3k lık ürün 2k ya geliyor kutusunda da yedek sw felan çıkıyor kendin değiştirebiliyorsun lehimli değil yani ona da bi bakabilirsin isterseninternette 1 sene içinde bozuldu falan yazmışlar mouse algılamıyor sarj edemiyorum falan
2000tl bütçede daha iyi bir mouse biliyor musun?
asusun tipini pek sevmedim illaki özellikleri iyidir. wraith hosuma gitti ama 1-2sene içinde bozulcak bi mouse bende almısken uzun kullanmak istiyorumBende şikayetvar da birkaç şikayet okuduktan sonra vazgeçtim yoksa alacaktım Asus gladius 3 AimPoint aldım 1100 liraya yakın da para iadesi yapıyor Asus, 3k lık ürün 2k ya geliyor kutusunda da yedek sw felan çıkıyor kendin değiştirebiliyorsun lehimli değil yani ona da bi bakabilirsin istersen
Duzgun kullanimda hemen bozulmazasusun tipini pek sevmedim illaki özellikleri iyidir. wraith hosuma gitti ama 1-2sene içinde bozulcak bi mouse bende almısken uzun kullanmak istiyorum