- Tepki
- 12
Arkadaşlar w10 pro kullanıyorum. Geçenlerde ASUS ROG tema gördüm yapmak istedim ama sisteme bir yan etkisi olur mu? Bir de laptom markam HP sizce absürt olur mu?
Wallpaper değil şu tarz:Her halde Wallpaper Engine kullanıyorsunuz eğer temayı en üst kalitese 60 ve üstü FPS ayarladıysanız olabilir birde Laptoplarda yapınca bazıları baya effectli oluyor ve yavaşlatıyor yani bende yavaşlatmıştı.
Hocam laptop için demişsiniz de neden sadece laptop? Masaüstü değil bu arada pc ye ssd takviyesi de yapıcam zatenHocam hiç kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama bence laptop için yapmayın.
Dediğim gibi net bir şey bilmiyorum ama bende laptop kullanıcısıyım laptoplar için ram önemli zaten böyle arka planlar ram tüketen cinsden oluyor kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ben sadece tahmin yürütüyorum.Hocam laptop için demişsiniz de neden sadece laptop? Masaüstü değil bu arada pc ye ssd takviyesi de yapıcam zaten
Sistem:Amd A8 7410 R5 GraphicsSelam,
Bu tarz animasyonlu uygulamalı temalı v.s şeyler kullanmayı düşünüyorsanız sisteminizin özellikleri orta veya iyi olması lazım aksi taktirde oyunlarda fps kaybı yaşarsınız. Sistemim iyi sorun etmem diyorsanız indirin kurun kurmadan önceki değerlere bakın akabinde kurulumdan sonraki değerleri kontrol edin aynı fps miktarını alıyorsanız zaten sorun olmayacaktır. Lakin arkada bellek miktarını yükselten veya yükseltmeyen durumlar olabilir temadan temaya farklılık gösterir. Bunlar dışında başka sorun edeceğini sanmıyorum.
Dediğim gibi net bir şey bilmiyorum ama bende laptop kullanıcısıyım laptoplar için ram önemli zaten böyle arka planlar ram tüketen cinsden oluyor kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ben sadece tahmin yürütüyorum.
Amd tarafında pek hakim değilim lakin bilen hocalarım sisteminizin ne seviyede olduğunu söyler.Sistem:Amd A8 7410 R5 Graphics
R5 M430
240gb Ssd ve 500gb HDD
4gb ram çok da iyi değil ama siz ne düşünüyorsunuz?
Doğrudur hocam zaten videoda ilk kurulan tema uygulamasını eski cihazımda kullanıyordum win 10 ıvır zıvır tema v.s baştan fps kaybı yapıyor bu uygulama ötekilerine gelmiyorum bile.Ram ve işlemci kullanımını artıran tasarımlar bunlar. Gördüğüm kadarıyla sisteminiz düşük özelliklere sahip. Önermiyorum.
Tamam hocam teşekkkürler.Ram ve işlemci kullanımını artıran tasarımlar bunlar. Gördüğüm kadarıyla sisteminiz düşük özelliklere sahip. Önermiyorum.