W11 Donma Sorunu

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhabalar herkese bilgisayarımı yeni aldığım günden beridir bu sorunla karşılaşıyorum artık illallah getirdiği için destek almak istiyorum. Sistemi normal bir şekilde kullanırken herhangi bir donma durumu yok fakat valorant gibi bir oyuna girdikten sonra alt tab geçtiğimde her zaman olmasada genellikle w11 donup kalıyor imleç hareket ediyor ama işlem yapamıyorum. İllaki pencere değiştirme modundada değil bazen oyunu kapattığımda direkt görev çubuğundan mesela spotifya geçiceğimdede bastığım gibi donup kalıyor. Yardımcı olurmusunuz?

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Merhabalar herkese bilgisayarımı yeni aldığım günden beridir bu sorunla karşılaşıyorum artık illallah getirdiği için destek almak istiyorum. Sistemi normal bir şekilde kullanırken herhangi bir donma durumu yok fakat valorant gibi bir oyuna girdikten sonra alt tab geçtiğimde her zaman olmasada genellikle w11 donup kalıyor imleç hareket ediyor ama işlem yapamıyorum. İllaki pencere değiştirme modundada değil bazen oyunu kapattığımda direkt görev çubuğundan mesela spotifya geçiceğimdede bastığım gibi donup kalıyor. Yardımcı olurmusunuz?
win+Tab yapabiliyormusun

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
sistem ilk geldi,ğinde w10 yüklüydü itopyadan aldım bu arada sonrasında kendi sitesinden yükledim
Kendin Sıfırdan kurabilirsin CCleaner ile regedit dosyalarını temizleyip yenileyebilir. Kaspersky ile virüs taraması yapabilirsin.

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
birde bu dediğimi sadece valoranttayken yapıyor veya çıkınca diğer ağır yüklü forza microsoft sim gibi oyunlarda yapmıyor

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Kendin Sıfırdan kurabilirsin CCleaner ile regedit dosyalarını temizleyip yenileyebilir. Kaspersky ile virüs taraması yapabilirsin.
internetten baktığımda bu genel bir problemmiş güç planından hızlı açı kapatmayı deneyin diyor hızlı açmaya çalışırken bazı dosyaları yarım yammalak açabiliyormuş denemedim ama deneyebilirim

Dediklerimi dene en kötü temiz kurulum.
çok teşekkür ediyorum deneyeceğim

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
internetten baktığımda bu genel bir problemmiş güç planından hızlı açı kapatmayı deneyin diyor hızlı açmaya çalışırken bazı dosyaları yarım yammalak açabiliyormuş denemedim ama deneyebilirim
biraz saçma bir öneri olabilir hocam ama güç seçenekleri hangi modda? Eğer nihai performanstaysa Valorant sırasında işlemciye fazla yük biniyor olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri