Son bir haftadır bilgisayar aniden kilitlenip kapanıyor. Memtest yaptım bir hata çıkmadı.
berkeincekara Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Nis 2020 Mesajlar 56 Tepki 4 27 Ağu 2024 #1 Son bir haftadır bilgisayar aniden kilitlenip kapanıyor. Memtest yaptım bir hata çıkmadı. Ekli dosyalar 1.PNG 14.9 KB · Görüntüleme: 6 2.PNG 12.6 KB · Görüntüleme: 6 3.PNG 13.9 KB · Görüntüleme: 8 4.PNG 23.2 KB · Görüntüleme: 7 g.PNG 64.8 KB · Görüntüleme: 7 g1.PNG 13.2 KB · Görüntüleme: 9
KS berkeincekara Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Nis 2020 Mesajlar 56 Tepki 4 27 Ağu 2024 Konu Sahibi #2 Olay Görüntüleyicisi raporları İndir evtx Dosyayı indir evtx dosya.co İndir bun evtx Dosyayı indir bun evtx dosya.co İndir dos evtx Dosyayı indir dos evtx dosya.co İndir kernel evtx Dosyayı indir kernel evtx dosya.co İndir whea evtx Dosyayı indir whea evtx dosya.co
Olay Görüntüleyicisi raporları İndir evtx Dosyayı indir evtx dosya.co İndir bun evtx Dosyayı indir bun evtx dosya.co İndir dos evtx Dosyayı indir dos evtx dosya.co İndir kernel evtx Dosyayı indir kernel evtx dosya.co İndir whea evtx Dosyayı indir whea evtx dosya.co
KS berkeincekara Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Nis 2020 Mesajlar 56 Tepki 4 27 Ağu 2024 Konu Sahibi #3 CPU + RAM - 0 error(s) found on physical Core OCCT testin de 1.5 dk 220 yakın error uyarısı verdi. Ayrıca test ettiğim de bir uyarı almadım
CPU + RAM - 0 error(s) found on physical Core OCCT testin de 1.5 dk 220 yakın error uyarısı verdi. Ayrıca test ettiğim de bir uyarı almadım