27 inç 1080p de piksel yoğunluğu azaldığından göze batabilir. 27 inçte 2k öneriyorum ben. Dediğiniz modelin 24 inçi başarılı bir model. Uzmanımız yorumlasın bir de. Fiyat dahili en iyi monitörü önerir. @LoryWiewsonic VX2728J almayı planlıyorum fiyatı 5849tl alınırmı sizce nasıl bir monitör
Peki knk bumu yoksa gigabyt mı24" versiyonunu öneririm.
![]()
ViewSonic VX2428 23.8" 0.5 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2428 23.8" 0.5 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2428 23.8" 0.5 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çöp bir model o. Tabii ki gigabyte.Peki knk bumu yoksa gigabyt mı
Ya aynısı arkadaşımda var gigabaytin hiç memnun değilÇöp bir model o. Tabii ki gigabyte.
27 inç wiewsonic ten bahsediyorumÇöp bir model o. Tabii ki gigabyte.
Ztn şuan istesemde alamam 8k olmuş wiewsonicYa aynısı arkadaşımda var gigabaytin hiç memnun değil
27 inç wiewsonic ten bahsediyorum
Neslinden memnun değil? En fazla ölü piksel çıkmıştır.Ya aynısı arkadaşımda var gigabaytin hiç memnun değil
27 inç wiewsonic ten bahsediyorum
Ztn şuan istesemde alamam 8k olmuş wiewsonic
Gosting oranı bide sol tarafta fazla gölge oluyormuşNeslinden memnun değil? En fazla ölü piksel çıkmıştır.
27 inç modelinin de pek bir farkı olduğunu sanmam.
Va panel bir gigabyte olabilir mi? İps gigabyte ler çoğu zaman ghosting yapmaz. Gölgelenme dediği glow ise her ips monitörde var.Gosting oranı bide sol tarafta fazla gölge oluyormuş
Yok bu monitör ama o overclok yaptı sonra böyle olduVa panel bir gigabyte olabilir mi? İps gigabyte ler çoğu zaman ghosting yapmaz. Gölgelenme dediği glow ise her ips monitörde var.
Ghosting olmaz. Mprt açtıysa overshoot olur oda yine normal bir durumdur.Yok bu monitör ama o overclok yaptı sonra böyle oldu
Ya zaten gigabyt ti alcam wiewsonic 8k olduGhosting olmaz. Mprt açtıysa overshoot olur oda yine normal bir durumdur.