- Tepki
- 8
Hangi wifi adaptörü almalıyım wifi kullanmak için önerilerinizi bekliyorum
Sinyal güçlendirici xiamoninkini mi alayım
adaptör istemiyor musunuz ?Sinyal güçlendirici xiamoninkini mi alayım
Adaptör de alicam da odadan net çok iyi çekmiyor sinyal güçlendirici de almam gerekir mi ona göre alicamadaptör istemiyor musunuz ?
Uzaklık attığım videodaki gibiyse gerek yok daha fazlaysa gerekebilir ama il adaptörü alın eğer yetersiz kalırsa sonra alın boşa para harcamazsınız.Ada
Adaptör de alicam da odadan net çok iyi çekmiyor sinyal güçlendirici de almam gerekir mi ona göre alicam
Şuanda telefonda bazen kesiliyor net tam çekmiyor wifi uzakta bu wifi adaptörü sinyali güçlendirir mi gerek yok mu güçlendiriciyeUzaklık attığım videodaki gibiyse gerek yok daha fazlaysa gerekebilir ama il adaptörü alın eğer yetersiz kalırsa sonra alın boşa para harcamazsınız.
Başka cihazlar kesiliyorsa güçlendirme ya da en azından modem yerini değiştirmek gerekir.Şuanda telefonda bazen kesiliyor net tam çekmiyor wifi uzakta bu wifi adaptörü sinyali güçlendirir mi gerek yok mu güçlendiriciye
Hangi güçlendiriciyi alayımBaşka cihazlar kesiliyorsa güçlendirme ya da en azından modem yerini değiştirmek gerekir.
Güçlendirici kullanmadım hiç, tecrübe eden biri daha iyi öneri sunacaktır.Hangi güçlendiriciyi alayım
https://www.amazon.com.tr/dp/B084WT4WWK?ref_=cm_sw_r_apann_dp_P47JABQJD8A7MFBA177S
ben bunu kullanıyorum çok memnunum şimdilik alalı 1 hafta oldu ..arka odalarda internetim kopuyordu ..wifi 6 modeme geçtim gene etki etmeyince bende bunu aldım baya etki ediyor şu anda
Amazonla ilgili genelde şunu diyorum. Al beğenmezsen sorgusuz iade hakkın var.
bundan da var daha önce bahçeye bakan wifi kameram için bağlantı güçlendirsin diye almıştım geçen sene..oda başarılı bir ürün .aktif kullanıyorum sadece kameram bağlı ona .geçen hafta 4 antenli olan modeli bundan ucuzdu
Bunu nasil kullanıyorsun çalışma mekanizması tam olarak nasıl birseybundan da var daha önce bahçeye bakan wifi kameram için bağlantı güçlendirsin diye almıştım geçen sene..oda başarılı bir ürün .aktif kullanıyorum sadece kameram bağlı ona .geçen hafta 4 antenli olan modeli bundan ucuzdu![]()
www.n11.com