Wifi mesafeden düşük hız

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhaba kendime son derece iyi bir pc aldım, elimde bir wifi icin tp link kablosuz usb adaptoru var onu kullanıyorum ancak mesafeden dolayı internet hizi çok yavaş o kadar yavaş ki herhangi bir oyun oynarken cs gibi aşiri kasmalardan oynayamiyorum. Ancak eski masaustumde daha iyiydi internetim ve hiç problem yoktu hiz konusunda ancak yeni pcmde cok daha yavaş kaliyor, wifi 5 ile 2.4 ghz gosteriyor genelde pcde 2.4 gosteriyor. Bu durumu ya kablo cekerek duzeltecegim ya da oneriniz dahilinde daha iyi bir adaptor alicam not : elimde ki adaptor de baya iyi aslinda neden boyle oldugunu anlamiyorum

Ekli dosyalar

• 20221110_153530.jpg
    20221110_153530.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 21

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Merhaba kendime son derece iyi bir pc aldım, elimde bir wifi icin tp link kablosuz usb adaptoru var onu kullanıyorum ancak mesafeden dolayı internet hizi çok yavaş o kadar yavaş ki herhangi bir oyun oynarken cs gibi aşiri kasmalardan oynayamiyorum. Ancak eski masaustumde daha iyiydi internetim ve hiç problem yoktu hiz konusunda ancak yeni pcmde cok daha yavaş kaliyor, wifi 5 ile 2.4 ghz gosteriyor genelde pcde 2.4 gosteriyor. Bu durumu ya kablo cekerek duzeltecegim ya da oneriniz dahilinde daha iyi bir adaptor alicam not : elimde ki adaptor de baya iyi aslinda neden boyle oldugunu anlamiyorum
Ethernet kablosu daha iyi olur bence.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Antenli Wifi adaptörleri daha iyi çekim yapıyor.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Aralık fazlaysa durum normal. Antensiz bir ürün ve daha iyi bir sisteme takmışsınız. İnce ayarla kurtarılabilir belki ancak detaylı ayar hakkında bilgi sahibi değilim. Çağdaşın attığı ürün güzel. En mantıklısı kablo çekmek olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri