hocam lisans yok güvenilir bir site biliyormusunuz nereden almalıyım nasıl oluyorlisansın yoksa oralardan lisans alabilirsin
Arkadaşlar 1 2 haftadır sistemi kullanıyorum ama hayla win 10 etkinleştirmedim internette key vs satılıyor öneriniz varmı en ucuz ve güvenli bir şekilde nasıl etkinleştiricem ?
Reis eyvallah bu sağlam lisans güvenilir mi ben buraya tosla kartım var onun bilgilerini giricem bı sıkıntı çıkmaz demi daha önceden alan oldu mu? Birde kalıcı key felan varmış anakarta işleniyormuş o bumu ?![]()
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Hocam, para vermek istemiyorsanız en güvenilir yol olan cmd komut satırında o yazıyı silebilirsiniz ama windows etkinleştirilmez.Arkadaşlar 1 2 haftadır sistemi kullanıyorum ama hayla win 10 etkinleştirmedim internette key vs satılıyor öneriniz varmı en ucuz ve güvenli bir şekilde nasıl etkinleştiricem ?
Güvenilir. Lisans key geçicidir formatta gider. OEM key daha pahalıdır anakarta yazılır ama tavsiye etmem. Win11e geçilecek sonuçta.Reis eyvallah bu sağlam lisans güvenilir mi ben buraya tosla kartım var onun bilgilerini giricem bı sıkıntı çıkmaz demi daha önceden alan oldu mu? Birde kalıcı key felan varmış anakarta işleniyormuş o bumu ?
Nasıl win 11 e geçilecek hocam arkadaşın biri 90 TL ye kalıcı win 10 pro key attıği OEM key mi yani kalıcı olan ben ondan istiyorum Sağlam lisans sitesinden arkadaşın attığını alayım miGüvenilir. Lisans key geçicidir formatta gider. OEM key daha pahalıdır anakarta yazılır ama tavsiye etmem. Win11e geçilecek sonuçta.
saglamlisans veya jetlisans iyidirhocam lisans yok güvenilir bir site biliyormusunuz nereden almalıyım nasıl oluyor
Hocam ben işte o OEM keylerden Alicam anakartta gömülenlerden de benim Microsoft hesabım yok olmaması bir sorun çıkartır mı?Sağlam lisans iyidir. Oem keyler, bir kere girdikten sonra microsoft hesabına bağlanıyor. Format vs atarsanız, tekrar aynı hesapla oturum açtığınızda otomatik etkinleşiyor.
Evet hocam onu biliyorum da arkadaş Microsoft hesabına bağlanıyor vs diyor da onun için sordumoem alırsan biosa yazılıyor, anakart değişene kadar kullanırsın, defalarca da format atsan key gitmez.
Microsoft hesabı gmail'in ile açarsın, hesapla kullan.Hocam ben işte o OEM keylerden Alicam anakartta gömülenlerden de benim Microsoft hesabım yok olmaması bir sorun çıkartır mı?
Anakarta gömülmesi fabrikasyon oluyor bildiğim, eğer fabrikasyon windows yüklü bir laptop vs alırsan o şekil anakarta gömülüyor, sonradan etkinleştirmede microsoft hesabına bağlanıyor. Aynı hesapla oturum açtığım 3 bilgisayarda aktif şekilde etkinleştirili kullanılıyor tek key ile.Evet hocam onu biliyorum da arkadaş Microsoft hesabına bağlanıyor vs diyor da onun için sordum