Win 10 TR yapma acil yardımm

Serdar Turan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba iyi günler hocam size acil bir sorum var. Hocam ben windows 8.1 kullanırken Türkçe kullanıyordum. Daha sonra bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Sistem formattan sonra ingilizce oldu. Dedim windows 10 a geceyim düelir belki undefined geçtim hala ingilizce bi kaç ayarlamasını yaptım netten bakıp ama gene olmadı hocam acil yardım edin lütfen undefined undefined ( galp )

PCH'na faceden mesaj atmıştı buraya kopyaladım ondan hcm yazıyor. Yardımcı olursanız cok sevinirim :9

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
İngilizce win 10 yüklemişsinizdir. Win 10 TR indirip yükleyebilirisiniz. microssoftun sitesinden indirilebiliyor.

KS

Serdar Turan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
WalterHolk' Alıntı:
İngilizce win 10 yüklemişsinizdir. Win 10 TR indirip yükleyebilirisiniz. microssoftun sitesinden indirilebiliyor.

hocam win 8 kende ingilizceydi. İlk aldım Türkçeydi sonra format attım ing oldu bende düzeltemedim win 10 a geçtim ama haa çare yok

Teknosoftyazılım' Alıntı:
dil ayarlarından yaptın mı

Yaptım hocam ama gene olmuyor

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Dediğim gibi siteden indirip kurabilirsin ama tek dil indirme ki dili boots kurulum sırasında seçebil

E

expert

Guest
İngilizce olduğu için otomotik ingilizce almış dosyayı o yüzden format at

Serdar Turan' Alıntı:
Merhaba iyi günler hocam size acil bir sorum var. Hocam ben windows 8.1 kullanırken Türkçe kullanıyordum. Daha sonra bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Sistem formattan sonra ingilizce oldu. Dedim windows 10 a geceyim düelir belki undefined geçtim hala ingilizce bi kaç ayarlamasını yaptım netten bakıp ama gene olmadı hocam acil yardım edin lütfen undefined undefined ( galp )

PCH'na faceden mesaj atmıştı buraya kopyaladım ondan hcm yazıyor. Yardımcı olursanız cok sevinirim :9

Dil Paketi yükleme bunu dene bi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri