(Win10Home)Büyük Indirmelerde PC Donup Çöküyor.

KnightForEyes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımda bilinmedik bir problem var. Formattan önce pek bir problem olmazdı ama yeni temiz formatı çaktığımdan beri bilgisayar garip davranıyor. Steam'da 20GBden büyük indirmelerde bilgisayar Çöküyor
Nasıl Çöküyor : İlk herşey tepki vermiyor,(5 saniye kadar sonra) Fare donuyor. Fakat sesler hala oynuyor. (4-5 DK sonra) seslerde gidiyor. Ama windowsun crash sesi falan olmuyor. Direk tamamıyla donuyor. PC'ye restart attıktan sonra Lütfen Diski Yerleştiriniz menü'süne atıyor restart atınca(Windows bir ara kendisine restart atıyor). Fakat kendim Restart attığımda "Diski Yerleştiriniz" menüsüne atmıyor.
>Benim windows 10 home'um minidump oluşturmamış. Eklemek isterim.
>Oynayabileceğim ağır oyunlarda hiçbir şekilde çöküntü gerçekleşmedi. SADECE BÜYÜK indirmelerde oluyor bu.
PC Spec :
GTX650Ti (hiçbir sıkıntı çekmedim)
Intel Core 2 Q9500 (Eski olabilir fakat hiçbir şekilde arızası vb yok)
2x 4GB DDR3 Ram (Bundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Windowsun memory şeyini yaptım fakat problem yok?)
1 60GB, 1 250GB SSDm bulunmakta
500W PSU
1708406065956.png

Oyunlar,dosyalar vb D'de. C: De sadece windows 10 home bulunmakta. Şuanda Basic disk olan D'yi Dynamic disk'e çevirip deniyeceğim. Eskiden Dynamic'ti. Basic'e çevrilmiş D olduğu günden beri bunu yapıyor. Ama ginede önerilerinize açığım.Teşekkürler

KS

KnightForEyes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bi ssd'yi eski haline getireyim dedim... ŞUanda hiçbir şekilde çökme sıkıntısı çekmiyorum birşeyler indirirkene... Problem çözüldü fakat bu problem baştan sıkıntısı neydi ki? Bilen varmı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri