Windows 10 DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL Mavi Ekran Hatası

ekgzl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia,]Öncelikle merhabalar . Umarım yardımcı olursunuz bu hatayla ilgili diğer konulara baktım ancak herhangi birşey anlamadım bilgisayarlardan pek fazla anlamam. 2 Ay önce bilgisayarımı Monster firmasından aldım. Herhangi birşey yoktu ancak sadece oyun oynarken rastgele bir zamanda yukardaki hatayı veriyor. Bilgisayarımda birde %100 Disk hatası var o ayrı onuda çözüme bağlayamadım her yolu deneyip. [/font]
[font=Georgia,]Birdaha format atmayı denemedim sizlere sormak istedim ancak formatla çözen arkadaş bulamadım. Bilgisayar yada parça değişimi kökten çözüm gibi gözüküyor düşünceleriniz neler teşekkür ederim[/font]

KS

ekgzl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
ekgzl' Alıntı:
[font=Georgia,]Öncelikle merhabalar . Umarım yardımcı olursunuz bu hatayla ilgili diğer konulara baktım ancak herhangi birşey anlamadım bilgisayarlardan pek fazla anlamam. 2 Ay önce bilgisayarımı Monster firmasından aldım. Herhangi birşey yoktu ancak sadece oyun oynarken rastgele bir zamanda yukardaki hatayı veriyor. Bilgisayarımda birde %100 Disk hatası var o ayrı onuda çözüme bağlayamadım her yolu deneyip. [/font]
[font=Georgia,]Birdaha format atmayı denemedim sizlere sormak istedim ancak formatla çözen arkadaş bulamadım. Bilgisayar yada parça değişimi kökten çözüm gibi gözüküyor düşünceleriniz neler teşekkür ederim[/font]

bu sorunun ankart kaynaklı olduğu gözüküyor aldığınız yere götürüp sorunu belirtin 

%100 hatası diskin veri okuma yazmaya yetişemediği için %100 de çalışıyor 

Windows 10 %100 Disk Kullanımı Çözümü

Çok teşekkür ederim +rep ilede sana teşekkür etmek istedim. Monster servisi hakkında bir bilgin varmı güler yüzlümü ? Veya direk laptopmu değişir yoksa anakartmı ? Teşekkürler.

KS

ekgzl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
Monster sağlam bir firmadir sorun çıkartmaz anakartı da değiştirebilir laptopu da artık o servise kalmış rep içinde tsk ederim

ben teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri