Windows 10 explorer.exe uygulama hatası

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayırlı akşamlar beyler bu gun pcye herhangi bir değişiklik yapmamama rağmen pc yi kapatıp açtıktansonra masaustunun gelmediğini gordum ama ctrl+shıft+esc ye basıca gorev yoneticisi falan çalışıyordu oradan explorer.exe yi başlatayım dedim ilk once 
ancak explorer.exe başlatılamadı uygulama hatası aldım sonra netten baktım regedit ten iexplore sisimli bir dosyayı sildim sonra yeniden başlatınca duzeldi ancak neden olduğunu bilmiyorum bu hatanın tekrarlarmı kaynağı nedir?

ben biraz araştırdım sistem yapılandırmasındaki ayarlar değişince oluyormuş bende baktım benimki özel ayardaydı yani değiştirilmiş bunu normal başlangıça alayım dedim tıkladım tamam dedim yeniden başlaattım ancak aynı ayarlara girince hiçbir değişme olmdığını gördüm 

Teşekkür ederim

E

expert

Guest
Sistemde oynama yaptığında olmuş olabilir
Zaten Windows 10 da bir sürü sıkıntı var

KS

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kim bilir windows 10 da müzik açıyorsun sistem bozuluyor :D
çok alakasız yerler çok saçma yerleri etkiliyor

E

expert

Guest
smart38' Alıntı:
Kim bilir windows 10 da müzik açıyorsun sistem bozuluyor :D
çok alakasız yerler çok saçma yerleri etkiliyor

O yüzden şimdilik w7 veya 8.1 kullanmaya devam

E

expert

Guest
smart38' Alıntı:
o zamn da win 10 un geçiş suresi dolar ortada kalırık :D

oratlıkta kalmayacaksın indir bir kenarda dursun senin harddiskin mac adresini kayıt ediyor galiba 

burada aracı indir

site ye girince az aşağıda aracı indir yazar onu indir indikten sonra tıkla sözleşmeyi kabul et 

daha sonra yüseltmeyi değil bir sürücü oluştur de çıkan pencerede önerilen seçili olsun ileri de ıso yu seç sana kaydedeceğin yeri istiyor seç ve kaydet o indiriyor daha sonra istediğin gibi kullan

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben 10 kullanıyorum hemde ne zamandır kullanıyorum hiç bir sorunla daha karşılaşmadım. 10 kuracak arkadaslar temiz kurulum yapsınlar belki de yükseltmeden kaynaklı sorunlar olabiliyordur.

E

expert

Guest
Rurouni' Alıntı:
ben 10 kullanıyorum hemde ne zamandır kullanıyorum hiç bir sorunla daha karşılaşmadım. 10 kuracak arkadaslar temiz kurulum yapsınlar belki de yükseltmeden kaynaklı sorunlar olabiliyordur.

temiz kurulumda yaptım yine de sorunlar oluyor zamanla düzeltecekler

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Allah Allah ben hiç karşılaşmadım desem yeridir hiç hatırlamıyorum.

KS

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
smart38' Alıntı:
o zamn da win 10 un geçiş suresi dolar ortada kalırık :D

oratlıkta kalmayacaksın indir bir kenarda dursun senin harddiskin mac adresini kayıt ediyor galiba 

burada aracı indir

site ye girince az aşağıda aracı indir yazar onu indir indikten sonra tıkla sözleşmeyi kabul et 

daha sonra yüseltmeyi değil bir sürücü oluştur de çıkan pencerede önerilen seçili olsun ileri de ıso yu seç sana kaydedeceğin yeri istiyor seç ve kaydet o indiriyor daha sonra istediğin gibi kullan

kardeşim yorumu yeni gördümde bunu yapınca formattan sonra lisans istiyor ben zaten kaçak win 8.1 den yüksellttim :D

E

expert

Guest
smart38' Alıntı:
system3276' Alıntı:

burada aracı indir

kardeşim yorumu yeni gördümde bunu yapınca formattan sonra lisans istiyor ben zaten kaçak win 8.1 den yüksellttim :D

kaçak yapmayacaksın dostum onu crack yapman lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri