Windows 10 Geç Açılma Sorunu !

fakobey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Geçtiğimiz pazartesi günü sipariş vermiş olduğum İşlemci ve Anakart elime ulaştı eksiksiz bir şekilde kasaya kurulumunu yaptım . Bilgisayarı ilk açtığımda yaklaşık 7,8 saniye içerisinde açıldı fakat bilgisayarı kapattıktan sonra bir kere daha açmayı denediğimde 10 dakika sonra açıldı . Ben sata kabloları ile alakalı bir durum olduğunu düşünürekten sata kablolarının yerini değiştirdim bu seferde yaklaşık olarak 1 saat içerisinde açıldı . Kabloları eski haline getirdim . Tekrardan 1 saat beklemenin sonunda açıldı . Daha sonra sabah tekrardan bilgisayarı açtığımda yaklaşık olarak 10 dakikada açıldı . Bunun sorunu ne ile alakalı olabilir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim .

BIOS güncel.
Windows 10 güncel.
Ekran Kartı Güncel.
Harddisk Taraması yaptım herhangi bir sorun gözükmedi.

Windows 10 SSD içine kurulu.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam güç ile ilgili bir problem gibi gözüküyor. Anakart,işlemci ve ekran kartı güç kablolarını kontrol edin

Ram'lerin yerlerini değiştirmeyi de dener misiniz ? Maalesef bu tarz sorunları deneme yanılma yoluyla çözebiliyoruz

KS

fakobey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart , işlemci , ekran kartı güç kablolarında herhangi bir sıkıntı yok çünkü hepsini yeni kontrol ettim .

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]B[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ende güç kaynağı ile ilgili olduğunu düşünmeye başladım . Birde bilgisayar ilk açılırken power supply [/font] dan çok fazla ses geliyor 30 saniye sonra falan gidiyor . 

Ram ile alakalı da şöyle bir durum var şuanda 1 tane ram kullanıyorum yarına yeni sipariş etmiş olduğum ram gelecek onuda takıp yeniden deneyeceğim. Tekrar aynı problem ile karşılaşırsam power değiştireceğim gibi gözüküyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri