Windows 10 Görev Çubuğu "Her Zaman Üstte" değil

Ragheal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba Arkadaşlar . Normalde Bilgisayarda Herhangi Bir Pencereyi Görev çubuğuna getirirken Arkasına Geçmesi Gerekirken Bende Tam Tersi Bir Durum var. Pencereler Görev çubuğunun üstüne geçip yer kaplıyor. ve Bu durum Acayip Sinir Ediyor . Arada Bilgisayarı Yeniden Başlatınca Düzeliyor. (bir sonraki rese aynı sorun oluyor.) Resimdeki Gibi bir problem yaşıyorum. Windows Gezginini Yeniden Başlatmak Fln Sorunu Düzeltmiyor .
Pencerelerin her zaman görev çubuğunun üzerine çıkması beni her zaman rahatsız ediyor. Ne olursa olsun görev çubuğunun altında kalmalarını istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?

Adsız.png

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Driverler ve Windows Updateler Güncel . Monitör Çözünürlüğü 1600x900 kullanıyorum. ancak bütün çözünürlüklerde aynı problem.
İlk defa karşılaştığım bir durum. Biraz bakinayim dedim ama bu soruna rast gelmedim. Çözünürlük kaynakli olabileceğini düşünüyorum sadece. Başka monitörde deneme şansınız var mı ? Görev yöneticisi ayarlarıni biraz kurcalayabilir misiniz ?

KS

Ragheal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İlk defa karşılaştığım bir durum. Biraz bakinayim dedim ama bu soruna rast gelmedim. Çözünürlük kaynakli olabileceğini düşünüyorum sadece. Başka monitörde deneme şansınız var mı ? Görev yöneticisi ayarlarıni biraz kurcalayabilir misiniz ?
3 Farklı Monitör Değiştirdim. 4-5 Kere Format Attım win 10 pro , Home vs.. Sorunsuz bilgisayardaki bütün görev yöneticisi ayarlarını bire bir aynı yaptım ama sorun düzelmedi.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Durum garip ve nadir. Microsoft foruma yazmanizi önerebilirim. Direkt ürün sorumlulari destek verebilir bu konuda

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
Bunu ''kaçınmanın' tek yolu 'görev çubuğunu otomatik olarak gizle' seçeneğini etkinleştirmek olacaktır.
Görev çubuğu > görev çubuğu ayarlarını sağ tıklatabilir ve ardından bu seçeneği etkinleştirebilirsiniz.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
Bunu ''kaçınmanın' tek yolu 'görev çubuğunu otomatik olarak gizle' seçeneğini etkinleştirmek olacaktır.
Görev çubuğu > görev çubuğu ayarlarını sağ tıklatabilir ve ardından bu seçeneği etkinleştirebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri