Arkadaşlar kolay gelsin windows 10 home bilgisayarıma aktivasyon için lisans satın aldım . Lisansı girdikten sonra Windows 10 pro oldu bu sorun yaratırmı acaba ve sürümde feature pack falan yazıyor nedir acaba aydınlatırsanız sevinirim
Reis bu şekilde şuan Windows 10 home formatı attım ama sıkıntı çıkarmasssa sıkıntı yok tekrar lisans attılar onu girdim oda Windows 10 pro olduFeauture Pack mi yoksa Media Featur Pack mi yazıyor.
Windows Özellik Paketi nedir? Feauture Pack bu şekilde geçiyor
Windows Özellik Paketi, düzeltmeler, geliştirmeler, performans iyileştirmeleri vb. içeren bir güncelleştirme paketidir . Windows Özellik Paketleri temel olarak Microsoft tarafından yayımlanan kümülatif güncelleştirmelerdi
Yani pro anahtarı gönderdilerse daha iyi
Nerdeden baktınız Ayarlar-sistem-sistem bilgisi burada yazıyor mu Win10 Pro diye, Sürüm no su da yazar.
Bir daha ki formatta isterseniz Win11 pro bile kurabilirsiniz. anahtar Win11 de de çalışır.
---------------------------------------------
- Başlat'ı açın .
- Komut İstemi'ni arayın , en üstteki sonuca sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğini belirleyin.
Mevcut sistem hakkında çok temel lisans ve etkinleştirme bilgilerini görüntülemek için aşağıdaki komutu çalıştırın.
slmgr.vbs /dli
Etkinleştirme kimliği, yükleme kimliği ve diğer ayrıntılar dahil olmak üzere daha ayrıntılı lisans bilgilerini görüntülemek için aşağıdaki komutu çalıştırın:
slmgr.vbs /dlv
Lisans Son Kullanma Tarihini Görüntüle
slmgr.vbs /xpr
Ayrıca bunlar da var retail, volume lisans türlerini görmek için
Slmgr –dli
Slmgr /dli
Eve gidince deneyeceğim mutlaka yardımın için çok sağol reisTamamdır, sıkıntı yok.
İleride temiz kurulum*format ihtiyacı doğduğunda home yerine pro sürümü ile format atıp direk bu sürümden gidersiniz.
Win11 pro da da çalışması lazım bu lisansın. Tercihinize göre ileride Win11 pro ya da geçebilirsiniz.
slmgr.vbs /dli bunu komut isteminde yazıp enter a basıp baktınız değil mi
Açılan küçük pencerede lisanslı yazısını görmeniz gerekir