Rica ederim.Çok teşekkür ederim
En güvenilir olanı orijinal lisanlardır, hukuki olarak da hiçbir riski yoktur.Merhaba arkadaşlar. Hazir sistemim win10 pro deneme surumu ile geldi. Lisanslama yapmak istiyorum. Bana en uygun ve guvenilir key lazm yardimci olabilir misiniz? Satin alacagim.
Kimsenin orijinal Win lisansına o kadar para vereceğini sanmıyorum.En güvenilir olanı orijinal lisanlardır, hukuki olarak da hiçbir riski yoktur.
Fakat 25-30 liralara satılan lisansları soruyorsanız, sağlam lisans ve pinti store en çok bilinenlerdir.
Şirketlerden kazanıyor parayı Windows.Kimsenin orijinal Win lisansına o kadar para vereceğini sanmıyorum.
Zaten gerek yok bence.
Yani normal kullanıcı için gerek yok diye düşünüyorum ben de.Şirketlerden kazanıyor parayı Windows.
Şirketler kullandıkları her şeyin orjin. kullanmak zorunda o yüzdende çok fazla para harcıyorlar.
Sağlam lisanstan daha dün satın alım gerçekleştirdim. Süreç hızlı ve sorunsuzdu, kullanabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Hazir sistemim win10 pro deneme surumu ile geldi. Lisanslama yapmak istiyorum. Bana en uygun ve guvenilir key lazm yardimci olabilir misiniz? Satin alacagim.
tabi hocam normal kullanıcı için gerek bile yok regedit'e girip windows etkinleştir yazısını kapatıp kullanırsın.Yani normal kullanıcı için gerek yok diye düşünüyorum ben de.