Merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlayacağınız üzere bugün sizlere Windows 10'da Başlat ikonunu nasıl değiştireceğinizi anlatacağım,
(Öncelikle şunu belirtmek isterim; bu windows 10 a ait bir şey değil, Windows 7 ve 8.1 de de farklı uygulamalar ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.)
Öncelikle aşağıda vermiş olduğum linkten dosyamızı indirelim
(Virüs Total)
(Link)
Linkten indirdiğimiz dosyaya baktığımızda karşınıza sm8-setup.exe yi göreceksiniz bu .exe yi açıp kurulumunu yapalım.
Kurulumu yaptıktan sonra karşınıza böyle bir ekran gelecek muhtemelen.
Üstte görmüş olduğumuz ''Başlat Düğmesi Simgesi'' kısmına basıyoruz ve çıkan listeden hangisini başlat ikonu yapmak istiyorsak seçiyoruz.
Seçtikten sonra uygula butonuna basıp değiştiriyoruz.
Uygulama Türkçe olduğu için kullanımı gayet basittir, ayrıca uygulamadan başlat menüsünü de Win7 haline çevirebiliyoruz.
Konu biliçli olarak bu bölüme açılmıştır, Masaüstü İşletim Sistemleri bölümü açılınca oraya taşınırsa sevinirim.
(Upload,VT,Anlatım bana aittir, okuduğunuz için teşekkürler.)
(Öncelikle şunu belirtmek isterim; bu windows 10 a ait bir şey değil, Windows 7 ve 8.1 de de farklı uygulamalar ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.)
Öncelikle aşağıda vermiş olduğum linkten dosyamızı indirelim
(Virüs Total)
(Link)
Linkten indirdiğimiz dosyaya baktığımızda karşınıza sm8-setup.exe yi göreceksiniz bu .exe yi açıp kurulumunu yapalım.
Kurulumu yaptıktan sonra karşınıza böyle bir ekran gelecek muhtemelen.

Üstte görmüş olduğumuz ''Başlat Düğmesi Simgesi'' kısmına basıyoruz ve çıkan listeden hangisini başlat ikonu yapmak istiyorsak seçiyoruz.
Seçtikten sonra uygula butonuna basıp değiştiriyoruz.
Uygulama Türkçe olduğu için kullanımı gayet basittir, ayrıca uygulamadan başlat menüsünü de Win7 haline çevirebiliyoruz.
Konu biliçli olarak bu bölüme açılmıştır, Masaüstü İşletim Sistemleri bölümü açılınca oraya taşınırsa sevinirim.
(Upload,VT,Anlatım bana aittir, okuduğunuz için teşekkürler.)