Peki Windows 10 Lisansı alıp Windows 11 İndirirsem Lisans devam edermi, önerdiğiniz bir site varmıdır ?kms tarzında sunuculara bağlanarak işlem yapıyor, yani yine korsan oluyor kısacası. bazıları sorunsuz kullanır, bazılarının lisansı iptal olur. belli olmuyor korsan işleri ben tavsiye etmiyorum, sorumluluk size ait olur.
Peki Windows 10 Lisansı alıp Windows 11 İndirirsem Lisans devam edermi, önerdiğiniz bir site varmıdır ?
Evet oluyor Windows 10 OEM key alıp lisanslayın sonra Windows Updateden Windows 11 e güncelleyen lisans anahtarınız gitmiyor lisanslı Windows 11 olmuş oluyor. Hatta OEM keyler anakarta kaydedildiği için format atsanız bile lisans anahtarınız gitmiyor, tekrardan lisans yapmanıza-key almanıza gerek kalmıyor.Peki Windows 10 Lisansı alıp Windows 11 İndirirsem Lisans devam edermi, önerdiğiniz bir site varmıdır ?
SağlamLisans güvenilir bir site. Alternatif olarak PTTAvm'den de alabilirsiniz. SağlamLisans'ı şuan için fiyatlarını bilmiyorum bakma fırsatım olmadı ama dün PTTAvm'nin sitesinde 10.Yıl indirimi reklamı vardır. Şuan için fiyatları bir sakız parasına denk geliyor.Önerdiğiniz site varmıdır ? Bu site nasıldır ?
![]()
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com