- Tepki
- 9
Bilgisayara tıkla özellikler de orada ürün anahtarı bölümü var oradan yapılıyor. Farklı işlem gerekiyorsa bile aldığınız yer size belirtir.
Bi ayarlasam olamdı gitti teleşeli geldi hızlı oluyor işlemleriŞu pcyi ayarla da biz de rahatlayalım![]()
Windows 11 key aldıktan sonra Ayarlara gidiyoruz hakkında kısmından ürün etkinleştir olabilir ya da direk ürün etkinleştirme diye kısımda olabilir oradan ürün kodunu yazıyorsunuz keyi aktif oluyor.
Ürün etkinleştirince deneme sürümünden orjinal yapıyor sonrasında yeniden başlat.Bi ayarlasam olamdı gitti teleşeli geldi hızlı oluyor işlemleri
Kendi yapmıyormu orijinal
Bazı bilgisayarlarda öyle oluyor malesefbence win 11 yapmaben öyle bir gaflette bulunup win11 e yükselttim hiç memnun kalmadım biraz kasma sıkıntısı var optimazyon ile düzeliyor ama benim hoşuma gitmedi biraz sıkıntılı sistem win10 şuanlık iyi bence
Bazı değil. Şuan için optimazyon sıkıntısı olan bir işletim sistemi win 11 ve de oyunlarda ping sıkıntısı oluyor eski sürüme geri dön dediğim halde tekrar win11 çıktı karşıma ve klavye sürücülerini bozdu mecbur win 10 a tekrar döndümBazı bilgisayarlarda öyle oluyor malesef