Yardım Windows 11 Mouse Çalışmıyor

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
İyi günler herkese 1 saat önce PC ile uğraşırken Opera GX dondu bu yüzden PC'yi kapatıp açtım (evet sadece Opera dondu) ancak PC açıldığında mouse çalışmıyor fare imleci bile yoktu. Sürücüleri sildim Razer Synapse'i sildim yükledim ama yok düzelmiyor. Sorun farede olabilir mi diye evdeki diğer fareleri de taktım ve onlar da çalışmadı internetteki birkaç yöntemi denesem de işe yaramadı. Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası olarak gözüküyor ancak çözemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
İyi günler herkese 1 saat önce PC ile uğraşırken Opera GX dondu bu yüzden PC'yi kapatıp açtım (evet sadece Opera dondu) ancak PC açıldığında mouse çalışmıyor fare imleci bile yoktu. Sürücüleri sildim Razer Synapse'i sildim yükledim ama yok düzelmiyor. Sorun farede olabilir mi diye evdeki diğer fareleri de taktım ve onlar da çalışmadı internetteki birkaç yöntemi denesem de işe yaramadı. Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası olarak gözüküyor ancak çözemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Virüs girmiş olabilir mi ?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
483
Sürücü kaldırıp tekrar yüklemişsiniz bir değişiklik olmamış.
Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası
bunun üzerine odaklanmak gerekiyor.
Microsoft hata kodu düzeltme tavsiyelerinde, hem aygıtı, hemde aygıt sürücüsünün yazılımını kaldırıp donanım değişikleri yapmanızı tavsiye ediyor.
Aygıtı kaldırmadısanız bir de bu şekilde deneyin.

KS

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Sürücü kaldırıp tekrar yüklemişsiniz bir değişiklik olmamış.
Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası
bunun üzerine odaklanmak gerekiyor.
Microsoft hata kodu düzeltme tavsiyelerinde, hem aygıtı, hemde aygıt sürücüsünün yazılımını kaldırıp donanım değişikleri yapmanızı tavsiye ediyor.
Aygıtı kaldırmadısanız bir de bu şekilde deneyin.

Tamamdır deneyip tekrar bilgi veririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri