Hayır çıkartmazŞuradaki ürün nasıldır? Oem anahtarları kullanmak sorun çıkartır mı? Oem anahtarlar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Şimdiden teşekkürler.
Pttavm pek önermiyorum. Sağlam lisans sitesini öneriyorlardı forumda oradan bakabilirsiniz.Şuradaki ürün nasıldır? Oem anahtarları kullanmak sorun çıkartır mı? Oem anahtarlar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Şimdiden teşekkürler.
Sistemi ve geri dönüşleri diğer satıcılar kadar gelişmiş değil. Örneğin, ürün almışlardı başka yerde buldum çok daha uyguna. 5 dakika sonra iptal ettik, etmiyor sistem. Müşteri temsilcisine bağlanman gerekiyor, onlar yapabiliyor. Böyle saçmalık mı olur. Geçen biri googlede dolaşan lisans vermişlerdi buradan bir satıcıdan. Uğraşmıştı boşuna.Bizzat kendim pttavmden aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Teşekkürler hocamHayır çıkartmaz
Bunu alabilirsin.
![]()
Windows 11 Pro 32-64 Bit Destekli Türkçe-İngil - PttAVM.com - 2025
Windows 11 Pro 32-64 Bit Destekli Türkçe-İngilizce Global RETAIL Lisans Anahtarı Windows 11 Pro, Windows 11 Lisans Anahtarı, Windows 11 Pro Key, Windows 11 Key, win 11 pro key, win 11 key, windows 11 pro ürün anahtarı. PttAVM Güvencesiyle al - 2025www.pttavm.com
Her satıcı farklı oluyor ben de bu şekilde bir problem olmadı.Sistemi ve geri dönüşleri diğer satıcılar kadar gelişmiş değil. Örneğin, ürün almışlardı başka yerde buldum çok daha uyguna. 5 dakika sonra iptal ettik, etmiyor sistem. Müşteri temsilcisine bağlanman gerekiyor, onlar yapabiliyor. Böyle saçmalık mı olur. Geçen biri googlede dolaşan lisans vermişlerdi buradan bir satıcıdan. Uğraşmıştı boşuna.
Rica ederimTeşekkürler hocam
Hocam satıcının ismini biliyor musunuz almayayım oradanSistemi ve geri dönüşleri diğer satıcılar kadar gelişmiş değil. Örneğin, ürün almışlardı başka yerde buldum çok daha uyguna. 5 dakika sonra iptal ettik, etmiyor sistem. Müşteri temsilcisine bağlanman gerekiyor, onlar yapabiliyor. Böyle saçmalık mı olur. Geçen biri googlede dolaşan lisans vermişlerdi buradan bir satıcıdan. Uğraşmıştı boşuna.
Hocam Windowsun ayarlarından sıfırlama yaparsak bu anahtar gidiyor mu?Her satıcı farklı oluyor ben de bu şekilde bir problem olmadı.
Rica ederim
Ürün alıp hemen arkasından iptal etmeyi deneyin, ne kadar işlem bir sistemi var boşa uğraştırıyor ilk elden tecrübe etme imkanınız olur.Her satıcı farklı oluyor ben de bu şekilde bir problem olmadı.
Satıcı ismini hatırlamıyorum maalesef.Hocam satıcının ismini biliyor musunuz almayayım oradan
Bizim sistemimizde otomatik olarak whatsapp-email teslimat, self service işlemleri için sesli anlatım ve pdf üzerinden anlatım var.Sistemi ve geri dönüşleri diğer satıcılar kadar gelişmiş değil. Örneğin, ürün almışlardı başka yerde buldum çok daha uyguna. 5 dakika sonra iptal ettik, etmiyor sistem. Müşteri temsilcisine bağlanman gerekiyor, onlar yapabiliyor. Böyle saçmalık mı olur. Geçen biri googlede dolaşan lisans vermişlerdi buradan bir satıcıdan. Uğraşmıştı boşuna.
Değerli yorumun ve önerdiğin için teşekkürlerHer satıcı farklı oluyor ben de bu şekilde bir problem olmadı.
Rica ederim
Epttavm olarak bahsettim ben ve sorun yaşayan çözemedi demedim, uğraştırdı dedim. Sağlam lisans sitesini öneren bizzat adminlerin kendisidir, kendi tecrübelerine dayanarak ilettiklerini belirtmiştir. Yukarda arama kısmında aratıp kendiniz de görebilirsiniz. Sizi ve sağlam lisansı tanımam ve alışverişim olmadı ama, siz başka kurumu zan altında bırakacak ithamlarda bulunuyorsunuz ve bunu ilgilendirmiyor. Mağaza ismi hatırlamadığımı belirtmiştim yukarıda ve hatırlasam çekinmeden belirtirdim. Kimseyi zan altında bırakmamak adın isim vermedim, mağazanıza karşı bir söylemim olmadı, neden üstünüze alındınız ki. Lütfen başkalarını itham ederken dikkatli davranın, mağaza adınız başka yerde geçti diye suçlayıcı yorum yazamazsınız. Ayrıca cümleler içinde övmeye sebep olacak sıfat ve fiilleri gösterirseniz sevinirim.Bizim sistemimizde otomatik olarak whatsapp-email teslimat, self service işlemleri için sesli anlatım ve pdf üzerinden anlatım var.
Müşteri işlemleri kolayca kendi halledebiliyor "x yerden aldım google da çıktı, iade edemedim." derken direkt olarak mağaza ismi söyleyemeniz daha doğru olur.
Sağlamlisans öveceğim diye bu şekilde yapmanıza gerek yok. Sonuçta Kıbrısta kurulmuş, gemi-liman şirketi olarak geçen kdv ve gelir vergisi ödemekten kaçan bir firma.
Pinti Store'da bana ait bir firma sorun yaşarsan PM üzerinden iletişime geç bireysel olarak yardımcı olurum.
Kıyaslama yaptığınız firmanın aksine, her ürünümüz bireysel/kurumsal olarak faturalandırılır. Teşekkürler.
Değerli yorumun ve önerdiğin için teşekkürler![]()
İlgili öneriler deneyim içerebilir evet ama sponsorlu öneriler.Epttavm olarak bahsettim ben ve sorun yaşayan çözemedi demedim, uğraştırdı dedim. Sağlam lisans sitesini öneren bizzat adminlerin kendisidir, kendi tecrübelerine dayanarak ilettiklerini belirtmiştir. Yukarda arama kısmında aratıp kendiniz de görebilirsiniz. Sizi ve sağlam lisansı tanımam ve alışverişim olmadı ama, siz başka kurumu zan altında bırakacak ithamlarda bulunuyorsunuz ve bunu ilgilendirmiyor. Mağaza ismi hatırlamadığımı belirtmiştim yukarıda ve hatırlasam çekinmeden belirtirdim. Kimseyi zan altında bırakmamak adın isim vermedim, mağazanıza karşı bir söylemim olmadı, neden üstünüze alındınız ki. Lütfen başkalarını itham ederken dikkatli davranın, mağaza adınız başka yerde geçti diye suçlayıcı yorum yazamazsınız. Ayrıca cümleler içinde övmeye sebep olacak sıfat ve fiilleri gösterirseniz sevinirim.
Sanırım cümleyi çarpıtmayı seviyorsunuz ve cümleyi bağlamından kopartıyorsunuz ya da okuduğunuzu farklı yorumluyorsunuz. Yukardaki örnekte de başka satıcından bir ürün aldığımı ve bunu iptali için epttavm müşteri temsilcisi ile görüşmem gerektiğini belirttim. Mağaza ile görüştüğüm ya da onların sorun çıkardığı yazmıyor zaten. Mağaza ile sorun yaşamadım ki zaten. Ayrıca oradaki dükkanları önermiyorum demedim ve pazaryeri olarak önermediğimi belirttim.İlgili öneriler deneyim içerebilir evet ama sponsorlu öneriler.
Ek olarak PTTAVM genelinde belirttiğiniz ve bizde PTTAVM üzerinde binlerce satışımız olduğu, oranın yetkili bir mağazası olduğumuz için bu yorumu yaptım.
Bi mağazada yaşadığınız olumsuz deneyimi tüm PTTAVM'ye yansıtamazsınız sonuçta.
Zan altında bırakmak tam olarak cümlemin neresinde anlayamadım, gerçekte yaşanan şeyi söyledim size.
Bu yasal değil demedim. Çoğu firma kdv ödememek için bu tür yollara başvuruyor zaten.
Kıbrısta kurulmuş bir firma olduğunu da gizlemiyorlar: Ekte de görebilirsin.
İletişim - SaglamLisans
Sağlam Lisans - Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. İletişim sayfamızdaki bilgilerle bizimle iletişime geçebilirsiniz.www.saglamlisans.com
Övme kısmını da şu cümleniz için söyledim. "Sistemi ve geri dönüşleri diğer satıcılar kadar gelişmiş değil."
Sanırım cümleyi çarpıtmayı seviyorsunuz ve cümleyi bağlamından kopartıyorsunuz ya da okuduğunuzu farklı yorumluyorsunuz. Yukardaki örnekte de başka satıcından bir ürün aldığımı ve bunu iptali için epttavm müşteri temsilcisi ile görüşmem gerektiğini belirttim. Mağaza ile görüştüğüm ya da onların sorun çıkardığı yazmıyor zaten. Mağaza ile sorun yaşamadım ki zaten. Ayrıca oradaki dükkanları önermiyorum demedim ve pazaryeri olarak önermediğimi belirttim.
Başka firma bilgilerinin beni ilgilendirmediğini belirttiğim halde sürekli tekrarlamanıza gerek yok. Yanı başımda kurulsa da sizin alt katta olsa da umurumda değil ve beni ilgilendirmiyor. Diğer şirketin kuruluş yeri ve amacını basit bilgilerle kesin olarak belirtiyorsunuz.
İnatla epttavm ile olan cevapları sizin dükkanın üstüne söylenmiş gibi davranıyorsunuz. Ayrıca bu benim deneyimim sizin varsa yazarsınız ve önerirsiniz. Karşı tarafı övmekle de itham etmeyin. Beğendiysem zaten överim, ben bir yerden memnun kaldıysam başka yere bakmıyorsam bu kimi ilgilendiriyor ki?
Benim tercih edeceğim pazar yeri değil ve kendi kullanmadığım yeri önermiyorum. Memnun olanlar kendi fikirlerini yazar zaten herkes memnun olmazsa batmıştı şimdiye kadar.Ekli dosyayı görüntüle 13992
Yazdığım yanıt zaten pttavm'nin kendisi ile ilgili. bu yüzden bu yorumu yazdım daha sonradan.
Stoklar bitti mi acaba?Bizim sistemimizde otomatik olarak whatsapp-email teslimat, self service işlemleri için sesli anlatım ve pdf üzerinden anlatım var.
Müşteri işlemleri kolayca kendi halledebiliyor "x yerden aldım google da çıktı, iade edemedim." derken direkt olarak mağaza ismi söyleyemeniz daha doğru olur.
Sağlamlisans öveceğim diye bu şekilde yapmanıza gerek yok. Sonuçta Kıbrısta kurulmuş, gemi-liman şirketi olarak geçen kdv ve gelir vergisi ödemekten kaçan bir firma.
Pinti Store'da bana ait bir firma sorun yaşarsan PM üzerinden iletişime geç bireysel olarak yardımcı olurum.
Kıyaslama yaptığınız firmanın aksine, her ürünümüz bireysel/kurumsal olarak faturalandırılır. Teşekkürler.
Değerli yorumun ve önerdiğin için teşekkürler![]()